Planul lui Eugen Teodorovici dacă câştigă preşedinţia PSD: „Trebuie să mergem până la capăt, la suspendarea preşedintelui”

Aşa cum România TV a scris miercuri (AICI), războiul pentru conducerea PSD a început, iar actorii principali par a fi Marcel Ciolacu, prin vocea secretarului general interimar Paul Stănescu, şi Eugen Teodorovici, reprezentantul aripii tinere din partid, sprijinit până acum de Răzvan Cuc, fostul ministru al Transporturilor.

RomaniaTV.net
24 iun. 2020, 10:12
Planul lui Eugen Teodorovici dacă câştigă preşedinţia PSD: „Trebuie să mergem până la capăt, la suspendarea preşedintelui”

Eugen Teodorovici  a postat miercuri la prânz un mesaj pe Facebook, în care îşi anunţă public intenţia de a candida la preşedinţia permanentă a partidului, în cadrul congresului care urmează să aibă loc în această vară, aşa cuma a anunţat Marcel Ciolacu.

„Dacă înțeleg să îmi asum funcția de președinte al PSD, înțeleg să-mi asum inclusiv #istoria sa, cu bune și cu rele, cu liderii, cu membrii, cu simpatizanții săi, cu greșelile, dar mai ales, cu #reușitele care îi aparțin și care au făcut, la un moment dat, ca #Româniasăconteze.”, este parte din postarea fostului ministru al Finanţelor.

Teodorovici a fost contactat de România TV pentru a confirma intenţia de a candida la conducerea PSD, iar acesta a răspuns şi a spus şi care este direcţia în care ar duce partidul, în cazul în care ar câştiga.

„Eu am fost primul din PSD care a zis ca daca de la 1 septembie nu se aplica legea pensiilor, trebuie motiune de cenzura, iar apoi sa ne impunem la guvernare. Ma bucur ca si partidul a mers pe aceeasi linie, dar trebuie sa mergem pana la capat si care este capatul ala? Sa guvernam, sa avem prim ministru, si, ca majoritate parlamentara, sa facem pasul urmator si sa mergem spre suspendarea presedintelui, daca refuza sa numeasca un premier al majoritatii”, a declarat în exclusivitate fostul ministru al Finanţelor.

Citeşte şi: A început lupta pentru putere în PSD. Teodorovici vrea preşedinţia, Paul Stănescu îl atacă, Răzvan Cuc îi ia apărarea