Planul roșu de intervenție în Suceava, după ce un microbuz și un camion s-au ciocnit

Planul roșu de intervenție a fost activat în Suceava, după ce un microbuz și un camion s-au ciocnit vineri pe DN 17, în localitatea Valea Putnei.

17 nov. 2023, 16:02

Un microbuz de transport persoane s-a răsturnat după ce s-a lovit lateral cu un camion, pe DN 17, în localitatea Valea Putnei.

Salvatorii din Suceava au activat planul roșu de intervenție deoarece în accident au fost implicate 12 persoane. La locul evenimentului au fost trimise 3 ambulanțe SMURD, 2 autospeciale pentru transport victime multiple, 2 echipaje de descarcerare și 3 ambulanțe SAJ.

Din fericire, echipajele medicale ajunse la fața locului nu au găsit persoane încarcerate sau decedate. Din cele 12 persoane implicate, șapte acuzau leziuni, dar erau în stare generală bună, conștiente și cooperante.

Citește și: Progres semnificativ pe Autostrada Moldovei (A7). Imagini spectaculoase de pe şantierul tronsonului Focşani – Bacău VIDEO

Trei dintre persoanele implicate au fost preluate de ambulanțe și transportate la spital, pentru investigații și tratament de specialitate, anunță Monitorul de Suceava.

Citește și: Militar rănit grav într-un accident feroviar în Constanța. Trafic rutier oprit pe DN 2A după ce bucăți din mașină au căzut de pe pod pe șosea

„Pentru gestionarea eficientă și asigurarea asistenței medicale de urgență tuturor persoanelor implicate, la nivelul județului Suceava a fost activat Planul roșu de intervenție.

La locul evenimentului au fost alocate 3 ambulanțe SMURD, 2 autospeciale pentru transport victime multiple, 2 echipaje de descarcerare și 3 ambulanțe SAJ”, a transmis ISU Suceava.