Planul uriaş al lui Gigi Becali. Patronul lui FCSB îşi extinde afacerile: lovitură de milioane de euro!

Gigi Becali va demara o nouă afacere, care i-ar putea aduce în conturi milioane de euro. Patronul celor de la FCSB doreşte să amenajeze o fermă de ovine în judeţul Tulcea, apoi să scotă pe piaţă brânza, iaurtul și vinul care să-i poarte numele.

21 feb. 2023, 10:05
Planul uriaş al lui Gigi Becali. Patronul lui FCSB îşi extinde afacerile: lovitură de milioane de euro!

Planul uriaş al lui Gigi Becali. Latifundiarul din Pipera a concesionat anul trecut un teren de 850 de hectare de la Agenția Domeniilor Statului (ADS) în județul Tulcea, pentru suma de 600.000 de euro pe an. Pe această suprafață fertilă situată între două brațe ale Dunării și ferită de secetă, Gigi Becali dorește să amenajeze o fermă de ovine, astfel că în curând ar putea apărea pe piață brânza, iaurtul și vinul marca „Becali”, scrie sportbull.ro.

Citeşte şi: Marian Aliuţă, avertizat de Nuţu Cămătaru: „Ai grijă cum mergi!”. Cum a fost pus fotbalistul gaj de Gigi Becali VIDEO

Până atunci, Gigi Becali a început să construiască clădiri de birouri și amsambluri rezidențiale, cu ajutorul ARCOM, societate scoasă recent din insolvență, după o procedură întinsă pe 12 ani. Compania a scos deja la vânzare 200 de apartamente în patru blocuri situate in spatele benzinariei de la intrarea în Pipera.  De asemenea, la finalul anului 2022 au apărut informații că Gigi Becali ar dori să ridice un cartier pe un teren de 25.000mp din Pădurea Andronache.

Citeşte şi: Gigi Becali, pus la punct de temutul interlop Beinur Nuredin. Ce mesaj i-a transmis patronului de la FCSB cel supranumit „Spaima Litoralului”

Altfel, Gigi Becali deține și Hotelul Becali (fost Inter), de cinci stele, din stațiunea Venus, pe care l-a achiziționat de la Ioan Niculae, fostul patron al Astrei Giurgiu, pentru 6,8 milioane de euro. Hotelul are 70 de camere duble, 10 camere de tip family și 12 apartamente, iar de administrarea lui se ocupă Teodora Becali, fiica omului de afaceri, și soțul său, Mihai Mincu.