EXCLUSIV Planurile Gabrielei Firea la Ministerul Familiei. Din 2024 speră să revină la Primăria Capitalei: ”Ar fi normal să schimbăm fața Bucureștiului, în trei ani consider că nu s-a făcut nimic”

Andreea Crețulescu a făcut astăzi un tur de forță la sediile minsiterelor cheie în această perioadă și vine cu noutăți extrem de importante pentru toți românii. Printre miniștrii cu care s-a întâlnit jurnalista România TV s-a numărat și Gabriela Firea.

28 iun. 2023, 17:51
EXCLUSIV Planurile Gabrielei Firea la Ministerul Familiei. Din 2024 speră să revină la Primăria Capitalei: ”Ar fi normal să schimbăm fața Bucureștiului, în trei ani consider că nu s-a făcut nimic”

Gabriela Firea a vorbit, într-un interviu acordat Andreei Creţulescu, despre planurile politice şi proiectele de la Guvern. „Atât studenții, cât și tinerii până în 40 de ani pot să acceseze aceste credite de la băncile care sunt partenere, pot să ia lista acestor bănci de pe site-ul ministerului Familie. Sunt credite avantajoase, garantate de către stat prin Guvern. Pentru studenți este dobândă zero. Dorim să-i susținem pe tineri, atât pe cei care își întemeiază o familie, cât și pe cei care de sine stătător. Pentru studenți dobânda o plătim sută la sută, pentru tinere familii 80%. Se acordă 15.000 euro pentru studenți și 30.000 euro pentru familii, care pot să achite un avans pentru o casă sau pot să-și achiziționeze un autoturism care poate fi și second hand. De asemenea, pot să organizeze anumite eneveimente personale. Pentru studenți sau pentru tineri, pot să achite anumite cursuri de specializare, de formare, pot să-și achiziționeze anumite cărți, cursuri sau alte materiale didactice necesare”, a explicat Gabriela Firea.

EXCLUSIV| Andreea Crețulescu ia cu asalt Ministerul Energiei. Sebastian Burduja, anunț de ultimă oră despre noile prețuri la benzină, gaze și curent
Întrebată unde se vede în 2024, Gabriela Firea a răspuns: ”Cu ajutorul lui Dumnezeu, sprijinul familiei, al colegilor și foarte important sprijinul cetățenilor din București la Primăria Capitalei”.

”Ar fi normal să schimbăm fața Bucureștiului, în trei ani consider că nu s-a făcut nimic după ce am plecat cu echipa mea de la Primăria Capitalei. Toate proiectele trebuie finalizate. Să avem proiecte noi pentru bucureșteni, să fim cu adevărat o capitală europeană. Tot ceea ce s-a promis în campanie, nu s-a făcut de noua administrație. Motivația că nu sunt bani este una mincinoasă pentru că au avut de două – trei ori mai multe fonduri decât am avut noi”, a încheiat Gabriela Firea, în exclusivitate la România TV.

Citește și EXCLUSIV Sebastian Burduja, despre avantajele aplicaţiei ROeID: „Se pot plăti și amenzile rutiere”