Plata facturilor de telefon şi benzină, spaga primită de un şef al permiselor din Braşov

Procurorii anticorupţie au descoperit un caz de luare de mită din partea unui ofiţer de poliţie - şef al Biroului de Examinări Permise de Conducere sub forma plăţii unor facutir de telefon, combustibil auto, precum şi reparaţii pentru automobilul personal.

RomaniaTV.net
14 aug. 2012, 10:54
Plata facturilor de telefon şi benzină, spaga primită de un şef al permiselor din Braşov

Vasile Rotariu este acuzat de DNA de două infracţiuni de luare de mită, ambele în formă continuată, precum şi de efectuarea unor operaţiuni financiare, ca acte de comerţ, incompatibile cu funcţia pe care o îndeplineşte, în scopul obţinerii pentru sine de bani, în formă continuată.

În acelaşi caz, administratorul şcolii de şoferi LucaTrans, Traian Luca, este acuzat de patru infracţiuni de trafic de influenţă, trei infracţiuni de fals în înscrisuri sub semnătură privată, precum şi dare de mită în formă continuată.

În vederea confiscării, procurorii au instituit sechestru asigurător asupra unor autoturisme aparținând celor doi inculpați.

La instrumentarea acestui dosar, procurorii au colaborat cu ofițeri din cadrul M.A.I. – Direcție Generală Anticorupție. Dosarul a fost înaintat spre judecare la Tribunalul Brașov.