Plimbări gratuite cu vaporaşele pe Herăstrău în zilele de 8, 9 şi 10 mai

Bucureştenii şi suporterii străini ai echipelor de fotbal care îşi dispută trofeul Europa League şi care vin în aceste zile în Capitală vor putea să se plimbe gratuit cu vaporaşele pe lacul Herăstrău în zilele de 8, 9 şi 10 mai.

RomaniaTV.net
08 mai 2012, 11:33
Plimbări gratuite cu vaporaşele pe Herăstrău în zilele de 8, 9 şi 10 mai

Potrivit unui comunicat al Administraţiei Lacuri, Parcuri şi Agrement citat de AGERPRES, navele Bucur, Băneasa, Otopeni, Dâmboviţa şi Aurora, cu o capacitate totală de 430 de locuri, vor fi disponibile zilnic la Debarcaderul Central în intervalul 10:00-20:00.

Nava Bucur are o capacitate de 50 locuri şi atinge o viteză de 16 km/h. Pentru confortul pasagerilor sunt disponibile două grupuri sanitare (unul special amenajat pentru persoanele cu mobilitate redusă) şi o instalaţie de climatizare care deserveşte salonul şi timoneria. Nava mai este prevăzută cu o instalaţie audio-video şi una de supraveghere video.

Propulsia catamaranului este asigurată de două motoare diesel, de tip inbord, cu linie de axe, cu puterea de minim 65 CP fiecare. Lungimea acesteia este de 17,30 metri, iar lăţimea de 5,60 metri.