VIDEO Ploaie de bani pe o autostradă din Spania. Șoferii au oprit mașinile și au început să strângă bancnote

Ploaie de bani pe o autostradă din Spania. În apropierea orașului Marbella a avut loc un accident, de pe urma căruia au avut de câştigat mulţi şoferi care se aflau în trafic. 20.000 de euro au zburat pe geamul unei maşini.

04 feb. 2023, 18:43
VIDEO Ploaie de bani pe o autostradă din Spania. Șoferii au oprit mașinile și au început să strângă bancnote

Ploaie de bani pe o autostradă din Spania. Garda civilă spaniolă responsabilă de traficul rutier a transmis că accidentul a fost cauzat de ciocnirea dintre un camion şi un autoturism. Potrivit imaginilor,  mai mulți șoferi și-au oprit mașinile în mijlocul autostrăzii pentru a merge la vânătoare de bancnote, ceea ce a creat un blocaj major în trafic și posibile situații periculoase.

Surse din poliție au spus că oricine a avut banii asupra lui a comis o infracțiune, deși nu au fost efectuate arestări, scrie presa spaniolă.

Ploaie de bani pe o autostradă din Spania

Publicația spaniolă La Vanguardia a lămurit cum s-au derulat lucrurile și cum au ajuns bancnotele de 50 de euro pe șosea.

Citeşte şi: O româncă din Spania locuieşte cu doi câini în maşină, după ce a fost evacuată: „Dacă câinii sunt bine, sunt bine și eu”

Banii erau în proprietatea unui grup de patru tineri, care mergeau din Valencia în Costa del Sol, pentru a cumpăra o mașină în numerar. Suma de 20.000 se afla într-un rucsac în interiorul unei mașini Seat Toledo, al cărui portbagaj a ajuns să se deschidă când ocupanții au fost loviți de un camion mare din spate.

Primii șoferi care au fost martori imediat la scena și-au oprit vehiculele – inclusiv un șofer de autobuz – și au ieșit să ia cât mai multe hârtii. Acest lucru a creat imediat un ambuteiaj major pe autostradă, atrăgând rapid o mașină de patrulare a Gărzii Civile la fața locului.

Imaginile care au devenit virale prin rețelele de socializare arată mult mai multe vehicule decât cele implicate în accident oprite, unele dintre ele pe banda centrală a autostrăzii și chiar cu ușa complet deschisă, în timp ce mai mulți șoferi au devenit deja pietoni alergați pe șosea. după facturi.