Ploile abundente fac ravagii în România. Mai multe oraşe au fost inundate, iar veştile de la meteorologi rămân proaste

Furtunile au făcut ravagii şi marţi în mai multe zone din ţară. În unele oraşe sistemele de canalizare nu au mai făcut faţă, iar străzile au început să semene mai mult cu canalele din Veneţia.

RomaniaTV.net
28 iun. 2016, 17:47
Ploile abundente fac ravagii în România. Mai multe oraşe au fost inundate, iar veştile de la meteorologi rămân proaste

O furtună de doar câteva minute a inundat întreg centrul oraşului Suceava. Străzile au devenit râuri, iar mulţi şoferi au rămas blocaţi. Bazarul din oraş a fost inundat şi el, iar după potop oamenii s-au descurcat cum au putut.

Nici la Râmnicu Vâlcea lucrurile nu au stt mai bine. Drumurile au fost inundate, la fel şi arestul poliţiei. Torentele formate pe carosabil a luat cu ele şi capacele de la gurile de canal, transformând şoselele în adevărate capcane pentru şoferi.

Apa s-a revărsat pe străzi şi la Lugoj, iar pompierii au intervenit cu motopompele pentru a degaja zona. În Caraş- Severin vântul puternic a dărâmat mai mulţi copaci peste stâlpii de telegraf, iar 10 localităţi au rămas fără curent electric.

Partea cea mai proastă este că ploile nu se opresc, iar meteorologii anunţă ore bune în care va continua să plouă în trei sferturi din ţară, în Moldova fiind emis chiar COD PORTOCALIU de vreme severă.