Plumb: ACUM este cel mai potrivit moment pentru programul de RELAXARE FISCALĂ şi MĂRIRE a SALARIILOR

Ministrul Muncii, Rovana Plumb, a declarat că datele economice din prezent sunt cele mai bune pe care le are România de foarte mult timp iar acum este cel mai potrivit moment să marșăm pe programul de relaxare fiscală și creștere a salariilor în sectoare cheie. 

27 oct. 2015, 09:11
Plumb: ACUM este cel mai potrivit moment pentru programul de RELAXARE FISCALĂ şi MĂRIRE a SALARIILOR

„Datele economice din prezent sunt cele mai bune pe care România le are de foarte mult timp. Aceste date sunt rezultatul efortului pe care l-am făcut în ultimii ani. Măsurile de relaxare fiscală pe care ni le-am asumat și care sunt susținute și de Parlament, dar și creșterile de venituri din Sănătate și Educație sunt sustenabile și dezirabile. Doar așa putem crește competivitatea României, atractivitatea sa în fața investitorilor și reduce decalajele față de cele mai dezvoltate state din UE”, a precizat ministrul Muncii, Protecției Sociale și Persoanelor Vârstnice.

Citeşte şi: Decizie în Senat: Salariile asistenţilor sociali, MAJORATE cu 25%

Autoritățile au anunțat, săptămâna trecută, că Guvernul va aproba, în ședința de marți, mai multe modificări la Codul Fiscal, printre care reducerea TVA la apă la 9%, diminuarea impozitelor pe dividende de la 16% la 5%, schimbarea regimului de impozitare a microîntreprinderilor și scutirea de impozit pe profit pentru unitățile din învățământul preuniversitar.