PNL a decis începerea discuţiilor pentru o fuziune cu PMP. Cristian Diaconescu neagă fuziunea cu PNL

Conducerea PNL a decis, vineri, în şedinţa Biroului Executiv, demararea discuţiilor cu Partidul Mişcarea Populară, în vederea unei fuziuni prin absorbţie, potrivit unor surse politice. Preşedintele PMP, Cristian Diaconescu, neagă fuziunea cu PNL.

12 nov. 2021, 13:48
PNL a decis începerea discuţiilor pentru o fuziune cu PMP. Cristian Diaconescu neagă fuziunea cu PNL

Biroului Executiv Naţional a decis în şedinţa de vineri să înceapă discuţiile cu cei de la PMP, în vederea unei fuziuni. În următoarea perioadă ar urma să fie stabilită componenţa unui grup de negocierii cu partidul lui Traian Băsescu, au declarat surse citate de news.ro.

La scurt timp de la apariţia acestei informaţii, PMP a negat fuziunea cu PNL.

”Ştirile apărute în spaţiul public privind deciziile care ar fi fost luate de PMP privind fuziunea cu PNL sunt false”, a transmis Cristian Diaconescu.

Citeşte şi: Ludovic Orban, propus pentru excludere din PNL. Vot covârşitor împotriva fostului preşedinte PNL. Urmează validarea în Consiliul Politic Naţional

În prezent, PMP nu este reprezentat în Parlament deoarece la ultimele alegeri parlamentare nu a atins pragul minim electoral de 5%. În schimb, PMP are reprezentanţi în Parlamentul European.

Citeşte şi: Traian Băsescu îl atacă pe Timmermans în Parlamentul European: „Poate o măsură eficientă ar fi să se ocupe de altceva”