PNL acuză „Alianţa Baronilor Alb-Roşii”: PSD şi PMP se înţeleg în realitate foarte bine

Deputatul PNL Cristina Pocora susţine că parlamentarii PSD şi PMP s-au înţeles perfect într-un demers comun, făţiş antieuropean, şi au votat marţi în Parlament împotriva cererii de încuviinţare a arestării preventive a deputatului Florin Popescu.

RomaniaTV.net
27 mai 2014, 14:30
PNL acuză „Alianţa Baronilor Alb-Roşii”: PSD şi PMP se înţeleg în realitate foarte bine

Practic, observăm stupefiaţi cum partidul baronilor roşii – PSD – a început să facă transfer de know-how înspre micuţul PMP în materie de apărare a corupţilor şi baronilor din partid de mâna lungă a justiţiei. Astfel, parlamentarii din coaliţia majoritară şi ‘reformatorii’ din PMP au format, astăzi, Alianţa Baronilor Alb-Roşii, pe axa Udrea-Ponta, votând în Parlament împotriva cererii de încuviinţare a arestării preventive a deputatului PMP, Florin Popescu‘, a declarat purtătorul de cuvânt al PNL potrivit unui comunicat remis Agerpres.

Ea susţine că parlamentarii liberali nu şi-au ascuns votul.

Baronul puilor, SALVAT de colegi. Deputatul Florin Popescu RĂMÂNE în LIBERTATE VIDEO

‘PNL a votat transparent, la vedere, în favoarea cererii, pentru că deputaţii PNL consideră că doar astfel justiţia poate să îşi urmeze cursul firesc, fără ingerinţa politicului’, a spus Pocora.

Deputatul liberal mai precizează că românii au primit cea mai bună dovadă că ‘aşa-zisul conflict între Victor Ponta şi Traian Băsescu este unul fals, pur mediatic, fiind creat doar pentru obţinerea facilă de voturi pe bază de circ şi de manipulare a maselor insuficient informate’.

‘În realitate, cei doi se înţeleg foarte bine sau cel puţin la fel de bine pe cât au făcut-o astăzi partidele pe care le conduc sau le-au creat, PSD şi PMP. Cele două partide au dovedit în Parlament, prin vot, că au o colaborare foarte strânsă, acest fapt fiind uşurat probabil şi de vechea şi statornica relaţie de prietenie personală între Victor Ponta şi Elena Udrea, începută din perioada 2000-2004. Astăzi, la doar două zile de finalul alegerilor europarlamentare, România şi Parlamentul României au primit o nouă bilă neagră în raportul MCV. Asta pentru că cele două partide, PSD şi PMP, s-au înţeles perfect, din nou, într-un demers comun, făţiş antieuropean, împiedicând prin vot o acţiune solicitată de justiţie împotriva unui parlamentar PMP‘, a arătat Pocora.

Deputatul Florin Popescu: Le mulţumesc colegilor pentru că au avut încredere în mine

Deputatul Florin Popescu nu poate fi arestat preventiv, a decis marţi plenul Camerei Deputaţilor. Dintre parlamentarii prezenţi, 224 s-au pronunţat împotriva arestării preventive şi 78 în favoarea acesteia. Votul a fost secret cu bile.