PNL anunţă victoria lui Clotilde Armand la Primăria Sectorului 1. „Trebuie să spunem bucureştenilor. A fost o zi istorică pentru PNL”

Clotilde Armand, candidatul susţinut de Alianţa USR PLUS şi PNL la Primăria Sectorului, a câştigat Primăria Sectorului 1. Cel puţin asta a anunţat Ionel Dancă, purtătorul de cuvânt al PNL. De asemenea, liberalii au anunţat că nu vor face alianţe cu PSD în Consiliul General şi în Consiliile locale, la nivelul ţării.

RomaniaTV.net
28 sept. 2020, 14:11
PNL anunţă victoria lui Clotilde Armand la Primăria Sectorului 1. „Trebuie să spunem bucureştenilor. A fost o zi istorică pentru PNL”

„A fost o zi istorică pentru PNL. Din rezultate parţiale pe care noi le avem, PNL are un scor de peste 34 la sută, un procent istoric pentru partidul nostru de după 30 de ani de la revoluţie. PSD se situează în jurul cifrei de 30 la sută. USR la 13 la sută”, a declarat Robert Sighiartău, secretarul general al PNL, care a explicat că este vorba de date parţiale obţinute în urmă numărătorii paralele realizate de liberali.

„În cadrul echipei de campanie, în cadrul discuţiilor avute cu preşedintele PNL am luat decizia pe care o vom adopta în BP al PNL să nu existe alianţe cu partidul trecutului, cu PSD”, a adăugat Sighiartău.

Secretarul general al PNL a afirmat că liberalii vor avea „peste 1.300 de primari la nivelul României”.

Ionel Dancă: „A fost o luptă dură”

„A fost o luptă dură, dusă până în ultima clipă. PSD, prin toţi reprezentanţii săi, nu s-au lăsat duşi cu una, cu două, de la butoane şi au folosit toate instrumentele posibile legale sau mai puţin legale pentru intimidarea şi coruperea alegătorilor astfel încât să schimbe opţiunea de vot a românilor”, a precizat Ionel Dancă, purtătorul de cuvânt al PNL.

Reprezentanţii PNL au precizat că „au fost tentative de manipulare şi de fraudare a votului şi a rezultatului acestui vot exprimat de către bucureşteni”.

„Am reuşit să eliberăm Bucureştiul de mafia Firea-Pandele care împreună cu alţi acoliţi din aceeaşi zonă a PSD au continuat să facă o manipulare grosolană a opţiunilor de vot exprimate de bucureşteni.

În acest moment, Nicuşor Dan, candidatul susţinut de PNL, este primar general al Bucuretşiului şi Bucureştiul intră într-o nouă etapă de dezvoltare.

Trebuie să spunem bucureştenilor. Sectorul 1 este condus în acest moment de Clotilde Armand, candidatul susţinut de PNL şi de partenerii din ALianţa USR-PLUS. La 6, Ciprian Ciucu este primarul acestui sector din partea PNL şi a Alianţei USR PLUS. De asemenea, la sectorul 2, Radu Mihaiu este învinngător şi sectorul 2 va cunoaşte o altfel de administraţie în următorul mandat”, a menţionat Dancă.

PNL anunţă că va contesta rezultatele alegerilor în mai multe oraşe din ţară. „Baronul Oprişan şi-a luat adio deja de la cetăţenii vrânceni şi de la mama lui”

„PNL a reuşit să crească numărul de preşedinţi de CJ de la 7 la 17. Este ceva extraordinar. Ştim că apasă pe acei oameni o responsabilitate enormă…

La Teleorman este un rezultat extraordinar. La CJ este pe primul loc cu peste 42 la sută din voturi. În acest moment am făcut contestaţii între votul primit la CJ şi votul primit de candidatul PNL la preşedinţia CJ.

La Vaslui, Dumitru Buzatu are zilele numărate. A fost la milimetru această vitorie pe care noi o reclamăm la Vaslu. Credem că în Vaslui candidatul nostru a câştigat preşedinţia CJ şi am cerut renumărarare voturilor la Vaslui. Temutul Mitică Buzatu a câştigat în mod ruşinos şi nu suntem convinşi până ultima clipă până nu numărăm toate buletinele de vot anulate că această victorie este una corectă.

La Focşani, am cerut renumărarea voturiloir în municipiu pentur că în judeţ baronul Oprişan şi-a luat adio deja de la cetăţenii vrânceni şi de la mama lui. Acum, în judeţul Vrancea, la Focşani, la muncipiu, avem o contestaţie depusă pentru că noi credem că Ion Ştefan a câştigat primăria municipiului Focşani.

Cerem reprezenetanţilor autorizaţi să verifice aceste buletine de vot. Responsabiltiate şi corectitudine până la căpăt. Bătălia nu este încheiată”, a mai precizat Ionel Dancă.

Cum ar trebui să arate Bucureştiul în următorii 4 ani. Principalele promisiuni ale lui Nicuşor Dan: Pădure urbană de 20 ha