PNL decide astăzi candidaţii la alegerile locale. Anunţul lui Ludovic Orban

Biroul Permanent Naţional al PNL se întruneşte luni pentru a decide candidaţii la alegerile locale în toate judeţele şi în Bucureşti. Ludovic Orban, liderul liberalilor, a anunţat că a convocat conducerea partidului pentru a lua o hotărâre în acest sens.

RomaniaTV.net
09 mart. 2020, 06:41
PNL decide astăzi candidaţii la alegerile locale. Anunţul lui Ludovic Orban

BPN al PNL se reuneşte luni, începând cu ora 11,00, se arată într-o informare de presă, citată de Agerpres.  La şedinţă sunt invitaţi să participe candidaţii liberali la funcţiile de preşedinţi de consilii judeţene şi de primari ai municipiilor reşedinţă de judeţ.

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a anunţat că a fost convocat BPN pentru luni, tema principală de discuţie fiind stabilirea candidaţilor la alegerile locale.

„Am convocat Biroul Politic Naţional pentru a decide candidaţii în toate judeţele şi în municipiul Bucureşti”, a spus Orban, conform sursei citate.

Întrebat despre motivele pentru care PNL va susţine candidatura lui Nicolae Robu la Primăria Timişoara, precum şi cea a lui Thuma Hubert la preşedinţia CJ Ilfov, Ludovic Orban a afirmat: „orice explicaţii legate de candidaţi vă voi sta la dispoziţie după ce se iau deciziile în Biroul Politic Naţional. Până atunci, este vorba de nişte propuneri care sunt formulate de filialele judeţene”.

Citeşte şi: Scandal uriaş înainte de alegerile locale. Marius Bodea, liderul PNL Iaşi, şi-a dat demisia 

Sâmbătă, Biroul Permanent Judeţean al PNL Iaşi a aprobat candidatura lui Mihai Chirica la funcţia de primar al municipiului Iaşi, precum şi candidatura ministrului interimar al Mediului, Costel Alexe, pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean.

Citeşte şi: Mihai Chirica s-a înscris în PNL şi va candida pentru un nou mandat la Primăria Iaşi