PNL îi răspunde lui Dăncilă: Klaus Iohannis dezbate cu oamenii, în stradă, în săli, răspunde la întrebări, aduce argumente

Prim-vicepreședintele PNL Rareş Bogdan îi răspunde candidatului PSD Viorica Dăncilă după ce aceasta a lansat un apel public la Klaus Iohannis, contracandidatul său în turul 2 al alegerilor prezidenţiale, de a luat parte alături de ea la o dezbatere electorală care ar urma să aibă loc azi la Palatul Parlamentului. "Doamna Dăncilă, cred că stați închisă în birou și visați cai verzi pe pereți", susţine Rareş Bogdan într-o postare pe Facebook. Şi Alina Gorghiu a anunţat, tot pe Facebook, că preşedintele Klaus Iohannis are alt program azi, care cuprinde şi "o dezbatere deschisă cu cetățenii" la Bacău.

RomaniaTV.net
22 nov. 2019, 10:59
PNL îi răspunde lui Dăncilă: Klaus Iohannis dezbate cu oamenii, în stradă, în săli, răspunde la întrebări, aduce argumente

„Am auzit că ne caută echipa de campanie a doamnei VVD. Iar cu dezbaterea… Nu mai bine ar ieși cei de la PSD puțin pe stradă, să mai simtă ce gândesc oamenii? Președintele României se află la Bacău, la o dezbatere deschisă cu cetățenii. Pentru că asta e democrația! Deci nu cred că se supără cineva că nu va da curs invitației de a se întâlni cu dumneavoastră la Parlament.
Și să vă spun eu ce este „DE NEACCEPTAT”. Frica PSD de a se întâlni cu electoratul, de a cere direct cetățenilor să meargă la vot!”, a scris Alina Gorghiu, pe Facebook. 

„Văd că șefa PSD iar se face că vrea să participe la o dezbatere cu președintele Românei. Îi comunic faptul că domnul Klaus Iohannis dezbate cu oamenii, în stradă, în săli, răspunde la întrebări, aduce argumente… Și au fost multe întrebări zilele astea, la Baia Mare, Bistrița, Ploiești, Galați, azi suntem la Bacău – tot atâtea locuri unde șeful statului a discutat/discută cu cetățenii. Dar o face sincer, fără minciuni, fără a amăgi oamenii. Ca un om serios, cu conștiință. Domnul Iohannis a fost la Zagreb, la summitul liderilor PPE, alături de Angela Merkel, Ursula von der Leyen și Donald Tusk, să dau numai niște exemple. Adică lideri, doamnă Dăncilă, viziuni, argumente, proiecte, progres. Vă sunt cunoscuți termenii aceștia?
Doamna Dăncilă, cred că stați închisă în birou și visați cai verzi pe pereți, iar din când în când intră câte-un sfetnic și vă spune „ieșiți, doamnă, de sub masă, că nu vine nimeni să vă reproșeze minciunile pe care le-ați spus, vă păzim noi!”. Mai ales după desecretizarea Raportului 10 august… Manipulările PSD, de cea mai joasă speță, ies la iveală, iată! Ieșiți, doamnă, dintre cei 4 pereți, mergeți în stradă și vorbiți cu oamenii, dezbateți cu ei, vedeți ce vă spun! Măcar un duș rece, din când în când, un șef de partid, chiar și așa, instalat de un infractor, trebuie să facă, să se trezească! Aveți curaj să dați ochii cu România normală, cea pe care ați umilit-o, ați mințit-o, ați luat-o de neroadă, ați bătut-o pe 10 august, ați gazat-o? Aveți curaj să le spuneți românilor de ce ați ajuns pe primele pagini ale ziarelor de pe glob? Aveți curaj să le explicați oamenilor de ce ați angajat numai copii, nepoți, amante, iar pe cei competenți i-ați invitat să plece la mii de kilometri, cu lacrimi în gât? Aveți curaj să le spuneți părinților lor de ce au plecat copiii lor din țară? Aveți curaj să le spuneți românilor de ce ați legiferat exclusiv pentru un grup infracțional? Aveți curaj să le spuneți cum ați făcut averi de faraoni în timp ce electoratul vostru sărăcea? În stradă, printre oameni, acolo e dezbaterea! Haideți, pi R pătrat pe stradă!”, a scris Rareş Bogdan pe Facebook.

Reacţia lui prim-vicepreşedintelui PNL vine după ce Viorica Dăncilă a lansat un apel public la Klaus Iohannis, contracandidatul său în turul 2 al alegerilor prezidenţiale, pe care îl cheamă la o dezbatere începând cu ora 20:00, la Palatul Parlamentului.