PNL, în doliu! Un important om politic a murit la 63 de ani din cauza unui AVC

A murit Dorin Vieriu, directorul Registrului Auto Român (RAR ) Bacău, la 63 de ani.

17 mai 2022, 13:00
PNL, în doliu! Un important om politic a murit la 63 de ani din cauza unui AVC

Dorin Vieriu, directorul Registrului Auto Român (RAR ) Bacău, s-a stins din viață în această dimineață. Avea 63 de ani și era internat în spital de câteva zile. A murit în urma unui accident vascular cerebral.

Dorin Vieriu era de meserie inginer auto. În martie 2020 a preluat atribuțiile de conducere a reprezentanței RAR Bacău de la Olimpiu Tulpan, trecut la coordonarea Departamentului Inspecţii Tehnice Periodice şi Supraveghere Parc Naţional de Vehicule (DTPSPNV). Dorin Vieriu a mai ocupat și în trecut această funcție, între anii 2007 și 2009, respectiv 2011 și 2014.

În legislatura 2004-2008, Dorin Vieriu a fost consilier local PNL Bacău.

Cunoscuții lui Dorin Vieriu sunt șocați de această veste și încă refuză să accepte faptul că nu mai e printre noi. Pe Facebook a început să plouă cu mesaje de condoleanțe din partea celor care l-au cunoscut și respectat.

„Astazi am pierdut unul dintre cei mai dragi prieteni, Dorin Vieriu ! Doresc ca sufletul lui sa fie asezat de Dumnezeu, in Lumina Sa Vesnica! Transmit condoleante familiei indurerate, tuturor celor care l-au iubit si pretuit! Adio, Prieten drag!”, a spus un apropiat al directorului RAR Bacău.

„Pentru cei care l-au cunoscut pe prietenul nostru Dorin Vieriu va anuntam ca incepand cu data de 19 mai ora 13:00 corpul neinsufletit va fi depus la capela Bisericii Militare Sf.Gheorge .Slujba de citire a stalpilor va avea loc in aceeasi zi la ora 18:00 iar slujba de inhumare si ceremonialul militar vor avea loc joi incepand cu ora 11:00. Dumnezeu sa te odihneasca in liniste si pace!”, a spus un alt apropiat al acestuia.

Citește și Doliu în PSD. A murit un fost parlamentar, ministru în Guvernul Năstase

Citește și Doliu în lumea teatrului. A murit un cunoscut actor. Avea doar 56 de ani: „Maestrul a plecat la îngeri”