Doliu în PSD. A murit un fost parlamentar, ministru în Guvernul Năstase

Fostul lider al PSD Argeş Şerban Valeca a murit duminică, la vârsta de 66 de ani. Fost parlamentar cu patru mandate, Şerban Valeca a fost ministru al Cercetării în Guvernul condus de Adrian Năstase.

15 mai 2022, 13:28
Doliu în PSD. A murit un fost parlamentar, ministru în Guvernul Năstase

Doliu în PSD. A murit fostul lider al PSD Argeş Şerban Valeca. Fostul parlamentar în vârstă de 66 de ani suferea de o boală incurabilă şi a decedat duminică dimineaţă.

Citeşte şi: Ce șanse are fiul lui Piedone să fie susținut de PSD la Primăria Sectorului 5. „Poate moşteni de la tată bune obiceiuri, educaţie”

„Am aflat toţi cu profundă surprindere şi tristeţe că Şerban Valeca, fost preşedinte al PSD Argeş, s-a stins din viaţă în această dimineaţă. Ştim că toată viaţa şi-a dedicat-o educaţiei, ştiinţei şi cunoaşterii, indiferent că a activat ca profesor, senator sau ministru. Este o pierdere imensă pentru noi toţi, dar nimic nu se compară cu durerea familiei alături de care suntem în aceste momente extrem de dificile. Dumnezeu să-l odihnească în pace! Sincere condoleanţe familiei!”, a transmis, duminică, PSD Argeş.

Citeşte şi: Victor Ponta, după condamnarea lui Piedone: „Nu are absolut nicio vină. Tragedia de la Colectiv a fost folosită în scop politic pentru înlocuirea unui Guvern”

Şi preşedintele Marcel Ciolacu deplânge dispariţia colegului Şerban Valeca.

„Cu multă tristețe am primit astăzi vestea trecerii în neființă a colegului nostru Șerban Valeca, un om de o calitate deosebită și un profesor remarcabil, care prin întreaga sa activitate politică a contribuit la dezvoltarea social-democrației atât la nivelul județului Argeș, cât și la nivel național.

Îi onorăm cu deplin respect memoria și transmit întreaga compasiune și solidaritate pentru familia îndoliată.
Dumnezeu să-l odihnească în pace”, a transmis Marcel Ciolacu, pe Twitter.