PNL: Nu vom renunța la ideea rotativei. Ne respectăm angajamentele

Purtătorul de cuvânt al PNL, Ionuț Stroe, spune că rotativa guvernamentală este un angajament luat de partid la formarea coaliţiei, iar PNL îşi respectă angajamentele.

08 aug. 2022, 12:10
PNL: Nu vom renunța la ideea rotativei. Ne respectăm angajamentele

Ionuț Stroe a explicat că un subiect de o asemenea importanţă trebuie discutat în coaliţie, înainte de orice fel de declaraţii publice.

”Ideea rotativei guvernamentale este cuprinsă într-un angajament făcut de PNL la formarea coaliției de guvernare. PNL își respectă angajamentele, iar protocolul pe care se bazează actuala coaliție nu face excepție.

Nu există astăzi în partid nicio altă ipoteză decât implementarea rotativei anul viitor, conform protocolului.

Orice subiect de o asemenea importanță se discută în coaliție, înainte de orice fel de declarații publice. Este o perioadă dificilă pentru țară, în care guvernarea trebuie să fie tratată cu responsabilitate și seriozitate”, a scris Ionuț Stroe, purtătorul de cuvânt al PNL.

Citește și Consilierii locali ai PNL o dau în judecată pe Clotilde Armand fiindcă ar refuza digitalizarea Primăriei Sectorului 1

Citește și Surse: PNL susţine impozitarea furnizorilor de energie. Ce spune premierul Ciucă despre reglementarea preţurilor