Podul Ciurel e aproape gata. Gabriela Firea: „Muncim toată vara şi la finalul acesteia îl inaugurăm”

Gabriela Firea, primarul general al Capitalei, a publicat imagini cu Podul Ciurel la care se realizează ultimele finisaje. Edilul Capitalei promite că podul va fi inaugurat la finalul verii. 

RomaniaTV.net
17 iul. 2020, 08:54
Podul Ciurel e aproape gata. Gabriela Firea: „Muncim toată vara şi la finalul acesteia îl inaugurăm”

„Imagini spectaculoase, în premieră, cu ultimele finisaje ale Podului Ciurel. Se vopseşte pilonul central. Am trecut cu brio şi peste testele de rezistenţă statice şi dinamice. Muncim toată vara şi la finalul acesteia inauguram mult-aşteptatul Pod Ciurel. Început acum 10 ani. Abandonat în fază incipientă. Preluat aproape de la zero de noi şi dus la bun sfârşit”, a scris Gabriela Firea pe Facebook.

Edilul Capitalei l-a criticat pe Nicuşor Dan pe motiv că „a blocat in instanta acest grandios proiect de infrastructura rutiera”.

„Vă vine să credeţi ca unul dintre cei care clamează ca vrea să “salveze” Bucuresţiul a blocat în instanţă acest grandios proiect de infrastructură rutieră, atat de necesar pentru fluidizarea traficului?

Pe motive inchipuite, cum s-a dovedit in instanţă, inclusiv că un prieten avea casa fără autorizaţie fix pe culoarul de expropriere! Si se mai vrea, in continuare, lup paznic la oi!!”, a scris Gabriela Firea.