Podul de la Năvodari riscă să se prabuşească, iar autorităţile se încurcă în documente VIDEO

Situaţie alarmantă la Năvodari! Podul din localitate riscă să se prăbuşească. În asfalt s-au format adevărate cratere. Autorităţile se încurcă în documente, iar lucrările de reparaţie nu pot începe.

18 mai 2017, 09:53
Podul de la Năvodari riscă să se prabuşească, iar autorităţile se încurcă în documente VIDEO

Sătui să tot scoată bani din buzunar pentru reparaţia maşinilor, localnicii care trec des pe Podul din Năvodari au declanşat un protest pe Facebook. Şoferilor le este aproape imposibil să evite craterele din asfalt pentru că acestea sunt prezente la fiecare metru. Lucrările de reabilitare au început încă de anul trecut.

„Ştiu că lucrările nu merg în timpul estimat de noi, dar sperăm ca lucrările să le finalizăm cît mai repede, astfel încît în vara viitoare să vorbim despre o infrastructură nouă, de căi de acces moderne, iluminate astfel încât să le punem la dispoziţia locuitorilor şi turiştilor”, a declarat un reprezentant al Primăriei.

Numai că, lucrările au fost sistate din cauza lipsei unor documente. Doar indicatoarele rutiere lăsate încă la faţa locului arată un drum în lucru. Realitatea din teren este cruntă.

Citeşte şi CNAIR: Până la 70% din fondurile de întreţinere pe timp de vară sunt alocate pentru repararea drumurilor naţionale şi a autostrăzilor

Oamenii au primit şi un răspuns oficial de la Primărie: 

„Vă aducem la cunoștință că podul rutier reprezintă o prioritate pentru noi (…), însă am întâmpinat reale și grave probleme, în sensul că în timpul lucrărilor au fost descoperite rețele aparținând SC ENEL SA de care nu avea nimeni cunoștință și care nu au fost prevăzute în avizele inițiale, nefiind emis, totodată, acordul pentru a elibera amplasamentul de rețele CONPET care sunt scoase din uz.”

Locuitorii din Năvodari intenţionează să declanşeze un protest.