Pofta de sex femeilor creşte o dată cu vârsta! Află cum să ţii pasul

Exact ca si principiul vinului, conform caruia acesta devine din ce in ce mai bun si nobil o data cu trecerea anilor, se pare ca si sexul beneficiaza de aceeasi traiectorie, sustine site-ul www.menshealth.com. 

RomaniaTV.net
13 feb. 2018, 21:07
Pofta de sex femeilor creşte o dată cu vârsta! Află cum să ţii pasul

Jurnalul pentru medicina sexuala a efectuat un studiu care demonstreaza stiintific cum pofta femeilor pentru sex creste o data ce aceastea inainteaza in varsta. Dupa ce au analizat un esantion de 806 femei, au ajuns la concluzia clara ca dupa 40 de ani, femeile „gusta” din plin sexul, mult mai mult decat o faceau pana atunci, iar un procent de 70% dintre acestea au declarat ca ating orgasmul garantat. Totul se explica simplu, prin faptul ca o data cu intelepciunea varstei, femeile isi accepta si chiar invata sa-si iubeasca corpul asa cum e, scapand de complexe si idei preconcepute.

Oricum, domnilor, nu va faceti, totusi, griji: puteti beneficia de sex de calitate ca la 20 de ani. Pentru asta, iata ce aveti ce facut, potrivit menshealth.com

1. Masturbati-va mai mult

O data cu varsta, musculatura isi mai pierde din elasticitate, asa ca trebuie exersata. La fel ca toti muschii corpului, inclusiv muschii vaginali si pelvieni trebuie sa aiba parte de cat mai mult exercitiu. Masturbarea asta face, este un exercitiu excelent. Cu cat o practicati mai des, cu atat va veti intretine musculature mai in forma.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.