Poliţia a deschis o anchetă după fotografia virală cu două poliţiste „vicioase”

Anchetă în Poliţia Română, după ce o poză cu două poliţiste, surprinse în timp ce fumează și beau cafea, a devenit virală pe Facebook

19 aug. 2022, 13:07
Poliţia a deschis o anchetă după fotografia virală cu două poliţiste „vicioase”

Poza cu cele două poliţiste a fost publicată, ieri, pe Facebook, iar în numai câteva ore a devenit virală, fiind distribuită şi repostată de sute de pagini.

Conducerea Poliției Capitalei a dispus verificări, prin intermediul Serviciului Control Intern, urmând ca la finalul acestora să fie dispuse măsuri legale.

Fulgy l-a ameninţat pe atacatorul Margheritei: „Roagă-te să ajungi la puşcărie”

Verificările vizează abateri de la Codul de etică și deontologie al polițistului, a comunicat Direcția Generală de Poliție a  Municipiului București în urma apariției în spațiul public a pozei.

În fotografia devenită virală apar două poliţiste care stau pe scaun, în timp ce fumează și beau cafea. Ambele sunt machiate strident, iar una dintre ele este încălțată cu sandale.

Potrivit reprezentanților Poliției cele două tinere sunt angajate ale Secției 3 Poliție. Una dintre ele este angajată la serviciul care asigură paza instituției, iar cealaltă la biroul de informații.

De necrezut! Un tânăr căutat de poliție s-a ascuns în interiorul unui urs de pluș uriaș în timpul perchezițiilor. Cum au reușit oamenii legii să-l găsească

Fotografia a fost distribuită pe o rețea de socializare și a primit peste 1000 de comentarii, cele mai multe fiind critici la adresa atitudinii și machiajului strident al celor două femei.