Poliţia a făcut publică identitatea agresorului dintr-un bar din Tel Aviv, cerând ajutorul populaţiiei

Poliția israeliană a dat publicității identitatea autorului atacului armat care a avut loc vineri după-amiază într-un bar din centrul orașului Tel Aviv, atac soldat cu doi morți și șase răniți, transmit DPA și EFE.

RomaniaTV.net
02 ian. 2016, 21:30
Poliţia a făcut publică identitatea agresorului dintr-un bar din Tel Aviv, cerând ajutorul populaţiiei

La peste 24 de ore după atac, agresorul continuă să se afle în libertate, fiind căutat de mii de polițiști și membri ai forțelor speciale.

Suspectul este Nashat Melhem, în vârstă de 31 de ani, cetățean israelian din orașul arab Ar’ara, situat la sud-est de Haifa, în apropierea Liniei Verzi care desparte Israelul de Cisiordania, a precizat purtătoarea de cuvânt a poliției, Luba Samri.

‘Poliția face apel la opinia publică să rămână vigilentă și să nu ezite să anunțe imediat orice faptă sau persoană suspectă’, se menționează într-un comunicat.

Potrivit postului național de radio, suspectul are la activ o condamnare la 5 ani de închisoare.

ATAC ARMAT într-un bar din Tel Aviv: Cel puţin doi morţi

Tatăl său a contactat autoritățile după ce a primit un apel telefonic de la o persoană care i-a cerut să verifice dacă îi dispăruse arma înregistrată, și după ce a urmărit știrile televizate care au prezentat imagini ale suspectului surprinse de camerele video într-un magazin din vecinătatea barului unde s-a produs atacul.