Poliţia a identificat asasinul bărbatului găsit cu capul zdrobit într-un parc din Oradea

Parchetul de pe lângă Tribunalul Bihor a făcut public numele celui suspectat că l-ar fi ucis pe tânărul găsit joi mort în Oradea, pe malul Peței, iar Inspectoratul de Poliție Județean a pus la dispoziție fotografia acestuia, pentru a fi găsit.

RomaniaTV.net
11 nov. 2017, 17:51
Poliţia a identificat asasinul bărbatului găsit cu capul zdrobit într-un parc din Oradea

”În cauza având ca obiect fapta de omor comisă în Oradea, în cursul zilei de sâmbătă, s-a dispus efectuarea în continuare a urmăririi penale față de suspectul Rogia Sorin Ioan, în vârstă de 27 de ani. Acesta nu se află la acest moment în custodia autorităților judiciare, fiind derulate activități specifice în vederea găsirii lui, însă, în vederea punerii lui sub acuzare există indicii temeinice”, a anunțat sâmbătă purtătorul de cuvânt al parchetului, Maria Cotrău.

Cadavrul unui bărbat de 27 de ani a fost găsit, joi, în cartierul Cantemir din Oradea, pe malul pârâului Peța.

Citeşte şi: Un tânăr dezbrăcat, găsit fără suflare şi cu capul zdrobit. Anchetatorii cred că a fost ucis

”Am fost anunțați că un trecător a văzut pe spațiul verde, în zona delimitată de blocuri, între strada Grigore Ureche și pârâul Peța, cadavrul unui bărbat prezentând multiple urme de violență la nivelul capului. (…) Din cercetările preliminare rezultă că moartea a survenit în condiții de violență extremă prin aplicarea mai multor lovituri cu un corp dur în zona capului”, declara  purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor, procurorul Maria Cotrău.

Ulterior, în cursul zilei, anchetatorii au anunțat că au deja un cerc de suspecți și că au început audierile.


loading...
Partenerii noștri