Poliţia de Frontieră cumpără instrumente pentru depistarea documentelor de călătorie false

Publicat: Duminică, 11 August 2019 18:12 // Actualizat: Duminică, 11 August 2019 18:12 // Sursa: romaniatv.net

Inspectoratul General al Poliţiei de Frontieră (IGPF) vrea să achiziţioneze instrumente optice specializate, pentru depistarea documentelor de călătorie false, în valoare de 6,38 milioane lei (1,34 milioane euro), fără TVA, potrivit unui anunţ publicat pe platforma SICAP.

Foto: politiadefrontiera.ro

Licitaţia are în vedere achiziţionarea de "videocomparatoare spectrale pentru depistarea documentelor de călătorie false / falsificate", potrivit anunţului.

Criteriul principal de atribuire este cel mai bun raport calitate/preţ, iar durata contractului este estimată la 24 de luni.

Proiectul, estimat la 6,38 milioane lei (1,34 milioane euro), fără TVA, este finanţat din Fondul pentru Securitate Internă şi de la bugetul de stat.

Ofertantul va trebuie să demonstreze că, în ultimii 5 ani, a furnizat produse similare, în valoare cumulată de minim 2 milioane lei, fără TVA. În cazul unei asocieri, cerinţele minime se vor considera îndeplinite în mod cumulativ.

Tipul procedurii este licitaţie deschisă, iar termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 16 septembrie.

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
documente calatorie instrumente licitaţie poliţia de frontieră
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.8024
RON
25 Feb
noapte 1 °
zi 15 °
Ultimele joburi adaugate
24 H