Politician mort după un accident cu ATV-ul FOTO

O plimbare cu ATV-ul i-a adus moartea consilierului local şi vicepreşedintelui UDMR Sărmăşag, Zsurzsán Gábor Zsolt. Bărbatul de 47 de ani a ieşit la plimbare cu ATV-ul dar din cauza imprudenţei în conducere, pe o porţiune de drum drept, acesta a pierdut controlul direcţiei de mers, s-a răsturnat şi s-a izbit puternic de şosea. În urma impactului puternic bărbatul a decedat pe loc. 

17 aug. 2015, 10:38
Politician mort după un accident cu ATV-ul FOTO

La fata locului au ajuns doua ambulanţe. Cu toate că s-a încercat resuscitarea timp de o oră, echipajele medicale nu au mai putut face nimic. Victima pierduse deja peste un litru şi jumătate de sânge, potrivit România TV.

Citeşte şi PETRECEREA BURLACILOR i-a adus moartea. Ce a păţit un bărbat la OPT ZILE după nuntă

Oamenii din zonă spun că el era pe un drum drept din localitatea Sărmăşag şi a vrut să evite un câine care i-a ieşit brusc în cale. S-a răsturnat pe şosea şi a suferit răni extrem de grave. Medicii au încercat să-l resusciteze, dar din nefericire nu au reuşit să-l salveze, pentru pierduse prea mult sânge. Consilierul local a fost condus pe ultimul drum de zeci de oameni exact în ziua în care în localitate urmau să petreacă de Zilele Comunei. Toate manifestările însă au fost amânate. 

Este o pierdere foarte mare, dânsul a fost un om de bază în Sărmăşag de mai mulţi ani. A fost un om care a luptat foarte mult pentru comunitatea locală şi pentru organizaţia noastră. Pentru el nu primau interesele personale ci numai cele comunitare, pot să spun că era un om devotat interesului comunitar. Este o foarte, foarte mare pierdere„, a spus preşedintele UDMR Sălaj, Sereş Deneş.

Citeşte şi Accident GRAV în Arad. O persoană a murit după ce un microbuz s-a răsturnat peste o maşină VIDEO