Politicienii au aplicaţii personalizate pentru telefoanele mobile

După ce au invadat Facebook-ul cu pagini şi profilurile personale, politicienii se reorientează şi au acum aplicaţii personalizate pentru telefoanele mobile inteligente.

04 sept. 2015, 12:19

Senatorul Constantin Popa se mândreşte cu aplicaţia personalizată pe care a dezvoltat-o. Românii cu telefoane inteligente o pot descărca gratuit, dacă vor să-i urmărească activitatea, potrivit România TV.

Mi-am dorit foarte mult ca cetăţenii care m-au votat să vadă exact ceea ce fac aici, pentru că este greu ca din peste 400-500 de parlamentari, să te individualizezi tu, senatorul Popa sau altul. Asta îţi oferă o anumită intimitate între tine şi alegător„, a spus senatorul de Buzău, Constantin Popa.

În pas cu tehnologia este şi fosta şefă a partidului lui Dan Diaconescu. Simona Man recunoaşte, însă, că a fost norocoasă şi n-a scos niciun ban din buzunar pentru aplicaţie. „Pe mine nu m-a costat absolut nimic. Am primit această aplicaţie cadou de ziua mea de la un prieten foarte bun. Foarte multă lume a descarcat această aplicaţie. Toată lumea a fost surprinsă în momentul în care a căutat această aplicaţie pe Google Play sau pe App Store şi chiar au fost foarte încântaţi„, a spus vicepreşedinte UNPR, Simona Man.

Costurile la care se ridică dezvoltarea unei aplicaţii pentru smarphone-uri, în medie, ajung la peste 2.500 de euro.