Politicienii, blocaţi şi ei pe drumuri

Senatorul PSD, Daniel Savu, a declarat la Romania TV că a stat blocat toată noaptea trecută pe DN1 şi acuză că, deşi drumul era blocat de câteva ore bune, nimeni nu i-a informat pe oameni la ieşirea din Bucureşti.

RomaniaTV.net
26 ian. 2012, 14:28
Politicienii, blocaţi şi ei pe drumuri

Savu a relatat că a stat 14 ore blocat pe DN1, aproape de ieşirea din Bucureşti.

„Am stat toată noaptea pe DN1. Deşi drumul era blocat de câteva ore, nimeni nu ne-a aşteptat la ieşirea din Bucureşti să ne spună să nu ne mai ducem. Am urcat pe un pod la Otopeni şi am rămas blocaţi acolo 14 ore. Nu te mai puteai duce nici în stânga, nici în dreapta, am rămas acolo în mijlocul podului”, a spus senatorul, care se îndrepta spre Ploieşti.

„Este absolut inadmisibil ca, pe principala poartă a Bucureştiului, DN1, să existe această situaţie în care să nu se circule de 14 ore, nimeni să nu vină, să ne spună ceva, să intervină, să treacă vreun utilaj, cineva să explice ce se întâmplă, să ne divieze prin altă parte”, a mai precizat Daniel Savu.

El a arătat că, în cursul nopţii, a încercat să ia legătura cu autorităţile, dar nimeni nu a făcut ceva, motivând că sunt ” depăşiţi de situaţie”.

După cele 14 ore petrecute pe DN1, senatorul povesteşte că maşinile au fost redirecţionate pe DN1A.

„În total, vreo 20 de ore am stat blocat. Am stat şi pe DN1 A câteva ore”, a conchis senatorul.