Poliţist ameninţat cu moartea de un patron de restaurant: Vin și te iau din pat. De față cu mumă-ta și cu tac-tu îți tai capu’!

Un politist a fost amenintat cu moartea de patronul unui restaurant pentru ca a îndrăznit să întrerupă un botez ilegal pe care îl găzduia. S-a întâmplat la Strehaia.

06 dec. 2021, 14:23
Poliţist ameninţat cu moartea de un patron de restaurant: Vin și te iau din pat. De față cu mumă-ta și cu tac-tu îți tai capu’!

Poliţist ameninţat cu moartea de un patron de restaurant. S-a întâmplat la Strehaia. Agentul oprise o petrecere de botez organizată ilegal într-un restaurant. Supărat că a fost sancţionat, patronul restaurantului a trecut la ameninţări. În discuţie a intervenit şi soţia patronului de restaurant.

Patron de restaurant: „Băi prostule, fii atent aici, îți spun pentru ultima oară. Dacă vreodată te mai apropii de familia mea la 3 kilometri. Poți să mă înregistrezi și cu mumă-ta și cu tac-tu și cu cine vrei. Îți tai capul … vin și te iau din pat. Și acolo la tine, de față cu mumă-ta și cu tac-tu îți tai capu’!”
Poliţist: Aaa, asta are legătură cu faptul că am venit acum să stricăm evenimentul?
Patron de restaurant: Da bă.

Citeşte şi: Dosar penal pentru un poliţist care s-a plimbat cu maşina pe gazonul amplasat între liniile de tramvai

Poliţist: Mulțumesc frumos!
Soția patronului: Auzi? Am și eu o asta la tine. O cercetare la locul accidentului de ce nu știi să o faci? În ziua de Paște de ce nu ai știut să îți faci meseria la locul accidentului? De ce te interesează evenimentele mele?
Poliţist: O seară bună vă doresc!
Soția patronului: Răspunde! Răspunde că nu ai știut să faci cercetarea la locul accidentului în ziua de Paști!
Poliţist: O seară bună să aveți!
Soția patronului: Ce studii ai tu?
Patron: Lasă-l mă
Soția patronului: Șase luni de carte?
Patron: Băi prostule, vezi că știu multe despre tine! Te fac de nu te vezi!
Poliţist: Bine, bine!
Patron: Deci nu știi cu cine te-ai pus. Deci pe lângă faptul că fizic vei fi sancționat, și pe parte profesională vei fi! Ai înțeles?
Poliţst: Pai nu cred că aveți puterea asta.
Patron: Așa crezi tu mă boule.
Poliţist: Sunteți prieten cu comandantul sau care e treaba?
Patron: Care comandant mă? Ce comandant? Nu mă intereseza pe mine cine e comandant. Auziși mă boule?
Poliţist: Aha. Bine, bine. Altceva mai ai să-mi spui? Că mă cam grăbesc.
Ptron: Da, vreau să-ți spun, prostule: când ai sta ca mine cu coatele pe băncile școlilor, prin academii şi prin licee militare atunci să vii să-mi spui mie…

Citeşte şi: Vedetă de pe Instagram, îmbrăcată în poliţistă! A oprit o mașină în trafic şi s-a ales cu dosar penal VIDEO

Înregistrarea a fost făcută în urmă cu câteva luni. Sindicatul EUROPOL a făcut-o acum publică pentru că şefii Poliţiei Judeţene nu ar fi luat măsuri în acest caz.

Potrivit sindicatului EUROPOL după această discuţie politstul a fost trimis de superiori să patruleze în altă localitate.

Inspectoratul de Poliţie Mehedinţi a transmis că în acest caz a fost deschis un dosar penal pentru ultraj care se află la Parchetul de pe lângă Judecătoria Strehaia.