Poliţist bătut de o femeie din cauza măştii de protecţie. Incident şocant într-o staţie de autobuz

Un poliţist local din Galaţi a fost bătut de o femeie din cauza măştii de protecţie. Incidentul şocant s-a petrecut într-o staţie de autobuz. Femeia a fost amendată şi acuzată de ultraj.

05 nov. 2021, 18:54
Poliţist bătut de o femeie din cauza măştii de protecţie. Incident şocant într-o staţie de autobuz

Poliţist bătut de o femeie din cauza măştii de protecţie. Totul a început după ce omul legii i-a atras atenţia femeii în vârstă de 44 de ani că nu poartă de protecţie. Aceasta aştepta autobuzul într-o staţie din Galaţi şi a început să facă scandal.

Poliţist bătut de o femeie din cauza măştii de protecţie

Femeia aştepta autobuzul într-o staţie din Galaţi în momentul în care a fost văzută fără mască de protecţie de un poliţist local care trecea prin zonă. Bărbatul i-a atras atenţia, moment în care femeia a început să facă scandal, refuzând să se legitimeze. Ea a încercat să fugă, iar în momentul în care poliţistul a vrut să o oprească i-a dat un pumn în faţă.

Citeşte şi Scandal într-o piaţă din Vaslui. Poliţist snopit în bătaie după ce i-a atras atenţia unui tânăr că nu poartă mască

Femeia a fost amendată şi fost acuzată de ultraj.

”Pe data de 03 noiembrie 2021, o patrula polițiști locali, în timp ce asigura măsuri de ordine pe strada Brăilei, în stația de autobuz și zona aferentă acesteia, cu privire la respectarea normelor sanitare de prevenire și combatere a virusului Covid -19, au identificat o persoana in varsta de 44 ani, din Galați, care se deplasa în zona stației fără a purta mască de protecție sanitară.

La cererea unuia dintre polițiști să respecte normele prevăzute de starea de alertă, respectiv portul măștii, aceasta a devenit agitată, proferând injurii polițiștilor locali, și a refuzat să prezinte actul de identitate, vrând să plece de la fața locului. Polițiștii locali au încercat să o împiedice să părăsească locul fără să se legitimeze, moment în care unul dintre oamenii legii a fost lovit cu pumnul în față de către aceasta, cauzându-i leziuni pentru care care medicul legist i-a acordat zile îngrijiri medicale (afecțiune ORL).

După incident, persoana în cauză a fost condusă la Secția nr. 2 Poliție Națională, unde cu greu a fost identificată. I s-au aplicat două sancțiuni, conform Legii nr. 61/1991, pentru proferare de injurii, refuz de legitimare și conform Legii nr. 55/2020, pentru lipsa portului măștii de protecție sanitară. Au fost întocmite actele procedurale de constatare a ultrajului.” a transmis IPJ Galați.

Citeşte şi Poliţist bătut de un şofer beat. Scene şocante în Craiova VIDEO


loading...
Partenerii noștri