Polițist bătut și umilit în fața copilului său, după ce sărit în ajutorul unei femei

Un polițist din județul Vrancea a fost bătut în fața băiețelului său de doar șapte atunci, atunci când a sărit în ajutorul unei femei care era agresată de trei tineri.

31 ian. 2023, 21:58
Polițist bătut și umilit în fața copilului său, după ce sărit în ajutorul unei femei

Un polițist a fost bătut, duminică seară, pe peronul gării din Gugești, după ce a vrut să salveze o femeie care era agresată de trei tineri.

Incidentul s-a petrecut în seara zilei de 29 ianuarie, în jurul orei 20.30, conform jurnaldevrancea.ro

Citiți și: Sentința în cazul morții poliţistului Bogdan Gigină a fost amânată. Gabriel Oprea este acuzat de ucidere din culpă

Deși era în timpul său liber, ofițerul s-a apropiat de agresori, le-a spus că este polițist și i-a somat să lase femeia în pace.

Polițistul, bătut cu sălbăticie în fața băiețelului său de doar 7 ani

Polițistul, în vârstă de 36 de ani era însoțit în acel moment de  băiețelul său de șapte ani, însă agresorii nu au ținut de acest lucru și l-au luat la bătaie pe bărbat, cu pumnii și picioarele, sub privirile îngrozite ale micuțului.

După avalanșa de lovituri, polițistul a reușit să scape și și-a anunțat colegii.

„La data de 30 Ianuarie 2023, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Gugesti au dispus reținerea pentru 24 de ore a trei tineri, cu vârste cuprinse între 20 și 23 de ani, care în cursul serii de 29.01.2023, în jurul orei 20:23, au lovit un bărbat, in timp ce se afla pe peronul gării din comuna Gugesti. Tinerii urmează sa fie prezentați in cursul zilei de astăzi procurorului din cadrul Parchetului de pe langa Judecătoria Focsani, în vederea dispunerii măsurilor legale. Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violente” a transmis IPJ Vrancea.

Tinerii au fost reținuți pentru infracțiunea de lovire sau alte violențe și a fost dispusă măsura controlului judiciar pe o perioadă de 60 zile.

Citiți și: Doi șoferi români de autocar opriți pe o autostradă din Germania, obligați de polițiști să se culce