Poliţist care sfidează legea. Şi-a înmormântat mama cu un alai de sute de persoane, în plină pandemie de coronavirus

Un poliţist din Moisei, județul Maramureș, şi-a înmormântat mama cu cortegiu! Asta deşi ultima ordonanţă militară prevede ca la o înmormântare să participe cel mult opt persoane. Mai mult, localnicii spun că pericolul infectării în masă cu coronavirus a existat și în cele trei zile de priveghi, când casa decedatei a fost plină ochi. În urma verificărilor, 25 de persoane care au participat la aceste funeralii au fost amendate

RomaniaTV.net
01 apr. 2020, 08:06
Poliţist care sfidează legea. Şi-a înmormântat mama cu un alai de sute de persoane, în plină pandemie de coronavirus

Conform ultimei Ordonanțe militare în vigoare, în perioada de situației de urgență maxim 8 persoane au voie să participe la o înmormântare.

Cu toate acestea, un poliţist din Maramureş şi-a îngropat mama cu un alai de sute de persoane. 

Localnicii spun că pericolul infectării în masă cu coronavirus a existat și în cele trei zile de priveghi, când casa decedatei a fost plină de cei care au ţinut să-şi exprime condoleanţele.

Oamenii sunt revoltaţi că primăria din Moisei nu a luat nicio măsură pentru ca evenimentul să se desfășoare conform legilor în vigoare. Un alt motiv este și acela că familia decedatei locuiește în vecinătatea viceprimarului.

Nu în ultimul rând, nora decedatei este angajată la Primăria Moisei, deci autoritățile știau exact ce se întâmplă și totuși au închis ochii!

„Eu nu vreau sa fac rau la nimeni dar daca copilul decedatei e politist si e ginere la Andrei a lu Făcău si sunt oameni de fală nu inseamna ca pt ei legea nu e lege…Nu e normal altii sa respecte si altii nu”, a spus unul dintre localnici, potrivit detectivuldepresasoc.ro.

La înmormântare ar fi participat cel puţin 15 poliţişti, dintre care doi din familie. 

Citeşte şi CORONAVIRUS. De ce nu afectează grav copiii. Explicaţia unui medic pediatru