Poliţist de la Rutieră, umilit de un şofer nervos că este amendat pentru viteză VIDEO

Un clip care redă dialogul dintre un şofer timişorean şi un poliţist de la Rutieră din Hunedoara face furori pe internet.

06 mai 2015, 08:20
Poliţist de la Rutieră, umilit de un şofer nervos că este amendat pentru viteză VIDEO

Conducatorul auto a fost tras pe dreapta de un agent pe DN 7, in localitatea Pui. Politistul i-a spus ca a depasit viteza legala, potrivit radarului, si s-a apucat sa-i completeze procesul verbal de amenda. In acel moment, soferul, Vasile Leordean, i-a cerut politistului sa-i prezinte documentul care atesta verificarea metrologica a aparatului radar.

Incurcat, agentul i-a replicat ca ‘este tot ce trebuie acolo’, dar nu i-a prezentat soferului documentul. Atunci, conducatorul auto i-a solicitat sa treaca in procesul-verbal ca ‘domnul agent-sef principal Vampu nu a putut sa prezinte metrologia aparatului radar’.

Politistul a refuzat sa scrie ce ii spune soferul, iar atunci barbatul a cerut planul de actiune al echipajului radar pentru a vedea daca cel care l-a amendat are dreptul sa stea acolo cu aparatul radar. In acel moment, politistul a plecat de langa masina, fara sa-i mai ceara soferului sa semneze amenda de 97,5 lei.

Vasile Leordean a postat filmuletul pe profilul sau de Facebook si a adunat deja o multime de like-uri si comentarii.

„Acțiune de „pândă” a Militiei Române! NEîncredere si NEsiguranta!
Avem vreo 600 de infractori prin parlament, o grămadă de primari care umbla tor timpul alcolizati la volan, milițieni arestati sau care iau mita, alte probleme grave, iar Militia Romana sta la panda, la Ieșire din localitate si te amendeaza pentru… 69!?…cu radar fara documente metrologice sau dispozitii legale, intr-o situatie clara de fluidizare a traficului, realizata in interiorul localitatii Pui, Hunedoara, de catre tavarasii lor, care de fapt te impingeau in „capcana”!”, acesta este mesajul postat de şofer.