Poliţist din Alba, mort la doar 46 de ani. Colegii i-au adus un ultim omagiu: „Dumnezeu să te aşeze între cei drepţi, coleg drag!”

Un poliţist din Alba a murit la scurt timp după ce a ajuns la spital. Medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viaţa. Avea doar 46 de ani.

06 ian. 2022, 15:55
Poliţist din Alba, mort la doar 46 de ani. Colegii i-au adus un ultim omagiu: „Dumnezeu să te aşeze între cei drepţi, coleg drag!”

Poliţist din Alba, mort la doar 46 de ani. Bărbatul lucra în cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alb.

Poliţist din Alba, mort la doar 46 de ani

Costan Arghir s-a simţit rău în noaptea de miercuri spre joi şi a mers la spital. Din păcate, medicii nu i-au mai putut face nimic pentru a-i salva viaţa. Acesta avea doar 46 de ani şi era poliţist din 2005. Înainte, acesta a lucrat ca jandarm, potrivit ziare.com. 

Colegii bărbatului sunt în stare de şoc.

”Colectivul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba este alături de soţia sa, în aceste clipe de profundă tristeţe şi îi aduce un ultim omagiu celui care a fost un judiciarist desăvârşit, un om bun şi un prieten devotat. Dumnezeu să te aşeze între cei drepţi, coleg drag!”, au transmis reprezentaţii IPJ Alba.

Citeşte şi Mărturia cutremurătoare a preotului care a avut 21 de înmormântări şi trei botezuri în 2021: „N-a mai fost în anale un număr atât de mare de decese”

Ajutor de înmormântare 2022. Cuantumul ajutorului de deces a fost majorat de la 1 ianuarie. Documente necesare pentru obţinerea acestuia

Începând cu data de 1 ianuarie 2022, salariul mediu brut s-a mărit în conformitate cu Legea asigurărilor sociale de stat pe anul în curs. Astfel, acesta s-a majorat de la 5.380 de lei la 6.095 de lei.

Documente necesare obţinerii ajutorului de deces

Pentru a primi ajutorul de deces, este necesară depunerea următoarelor documente la Casa Judeţeană de Pensii:

cerere pentru acordarea ajutorului de deces;
certificat de deces (original şi copie);
act de identitate al solicitantului (original şi copie);
acte de stare civila ale solicitantului, din care să rezulte gradul de rudenie cu decedatul, sau, după caz, actul care atestă calitatea de tutore, curator, mandatar (original şi copie);
dovada că solicitantul a suportat cheltuielile ocazionate de deces (original şi copie);
act medical emis sau vizat de medicul expert al asigurărilor sociale, prin care se atestă boala care l-a făcut inapt şi data ivirii acesteia, în cazul copilului inapt în vârstă de peste 18 ani (original);
adeverinţa care să certifice că, la data decesului, membrul de familie cu vârstă cuprinsă intre 18 si 26 de ani urma o forma de învătământ organizată potrivit legii (original).

Citeşte şi Pavel Popa, unul dintre cei mai atipici politicieni din România, a murit. Lumea politică este în doliu