Poliţist din Botoşani, prins de şef în timp ce făcea vin în curtea Poliţiei

Un polițist din Botoșani a fost prins de șeful lui în timp ce făcea vin în curtea sediului Poliției din Ștefănești.

15 nov. 2023, 13:16
Poliţist din Botoşani, prins de şef în timp ce făcea vin în curtea Poliţiei

S-a întâmplat în timpul unor controale făcute de noul comandant al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Botoşani, comisarul-şef Gheorghe Costân.

Atunci când a ajuns la sediul Poliţiei Oraşului Ştefăneşti, comandantul IPJ Botoşani a descoperit în curtea instituţiei butoaie, o cantitate de struguri, dar şi un zdrobitor.

Citește și Gigi Becali, în culmea fericirii! Latifundiarul din Pipera a scăpat de dosarul în care era acuzat de fraudă la vot

Polițistul prins desfășurând această activitate i-a explicatul șefului IPJ că locuiește în apropiere, cu chirie, motiv pentru care s-a gândit să facă vinul mai aproape de casă.

„În curtea unui sediu al Poliţiei Oraşului Ştefăneşti au fost identificate mai multe recipiente, în care erau struguri utilizaţi în producerea de băuturi alcoolice. Din primele verificări a reieşit faptul că acestea ar aparţine unui agent de Poliţie, care deţine o locuinţă de serviciu în curtea aceluiaşi imobil”, a declarat Delia Nenişcu, purtătorul de cuvânt al IPJ Botoşani.

Şeful IPJ Botoşani nu a crezut explicaţiile oferite de agent, motiv pentru care a cerut o anchetă a poliţiştilor din cadrul Biroului Control Intern.

Citește și Pensii 2024. Gabriela Firea: Noua Lege a pensiilor elimină inechitățile între persoanele care au muncit și au contribuit la fel, dar au pensii diferite