Poliţist din Tulcea, SPULBERAT de o maşină pe trecerea de pietoni VIDEO

O şoferiţă din Tulcea a lovit pe trecerea de pietoni un poliţist ce patrula, pe jos, prin oraş. În urma impactului, agentul a ajuns la spital, informează România TV. Impactul a fost surprins de camerele de supraveghere. Imaginile arată cum şoferiţa nu a acordat prioritate pietonilor ce traversau regulamentar astfel încât maşina l-a lovit pe poliţist.

05 iun. 2013, 06:15

Şoferiţa vinovată susţine că nu a putut evita impactul pentru că poliţistul local a alergat pe trecere. Asta în condiţiile în care pe imagini se vede cum poliţistul este luat în plin la mijlocul trecerii de pietoni, în timp ce traversa regulamentar.

Şoferiţa s-a ales cu dosar penal.

„Pe fondul neacordării de prioritate, o doamnă conducător auto nu a acordat prioritate unui pieton care traversa regulametar, o persoană de sex masculin, accidentându-l”, a declarat Claudiu Caramangiu, agent al Poliţiei Rutiere Tulcea.

În urma impactului, poliţistul local a ajuns la spital. „M-a lovit din partea stângă. Eram pe trecerea de pietoni”, a relatat victima.

„Un tânăr de 22 de ani, victimă a accidentului rutier, prezenta un traumatist cranio-cerebral acut deschis, cu plăgi multiple la nivelul feţei”, a precizat Dumitru Vâlcu, medic la Serviciul Judeţean de Ambulanţă Tulcea.

Tot la spital a ajuns şi un martor al accidentului, care a suferit un atac de panică. Ambii sunt însă în afara pericolului.