Poliţist înjunghiat cu un cuţit în Gura Humorului, Suceava

Un poliţist din Gura Humorului a fost înjunghiat cu un cuțit în această dimineață, în timp ce încerca să intre în locuința unui bărbat din oraș, care făcea scandal, potrivit monitorulsv.ro.

RomaniaTV.net
10 iun. 2020, 09:41
Poliţist înjunghiat cu un cuţit în Gura Humorului, Suceava

Un apel la 112 anunța că un bărbat de etnie romă face scandal la o locuință din zona Obor a orașului Gura Humorului. Doi agenţi din cadrul Biroului de Ordine Publică din cadrul Poliției Orașului Gura Humorului s-au deplasat la locul indicat de persoana care a sunat la numărul de urgenţă.

La adresa indicată l-au găsit pe Mihai Pojar, un bărbat de 48 de ani, care făcuse scandal și se baricadase într-o baie. Agentul de poliție Adrian Constantin Lupu a încercat să intre în baie peste scandalagiu, moment în care a fost tăiat de acesta cu un cuțit la brațul stâng. Polițistul rănit a primit primul ajutor la fața locului, după care a fost preluat de un echipaj al ambulanței și transportat la spitalul Județean Suceava, pentru investigații și tratament.

Agresorul a fost imobilizat și dus la sediul poliției pentru audieri. Dosarul de agresiune a fost preluat de către un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava.