Poliţist local surprins în timp ce alerga dezbrăcat pe un bulevard din Capitală. Scene incredibile în Bucureşti

Un poliţist local a fost surprins în timp ce alerga dezbrăcat pe un bulevard din Sectorul 3 al Capitalei. Bărbatul a fost transportat la Spitalul de Psihiatrie Obregia.

14 iun. 2021, 23:28
Poliţist local surprins în timp ce alerga dezbrăcat pe un bulevard din Capitală. Scene incredibile în Bucureşti

Poliţist local surprins în timp ce alerga dezbrăcat pe un bulevard din Capitală. Scenele incredibile s-au petrecut, luni, pe bulevardul Camil Ressu din sectorul 3.

Poliţist local surprins în timp ce alerga dezbrăcat pe un bulevard din Capitală

Citeşte şi S-a aflat cine era femeia care a atacat-o pe Mirela Vaida la „Acces Direct”. Femeia a fost internată la Spitalul de Psihiatrie Obregia!

„La data de 14.06.2021, ora 15.20, agenții de siguranță publică din cadrul Secției 12 Poliție s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că o persoană de sex masculin alearga complet dezbracată pe B-dul Camil Ressu. Persoana a fost interceptată și ulterior identificată ca fiind MUZICA ALBERTO ANTONIO. Din verificări s-a stabilit că acesta este angajat la Poliția Locală a Sectorului 3 – Dispecerat. Cel în cauza urmează să fie transportat la Spitalul Obregia. În cauză vor fi efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii prevăzute la art 375 CP”, a transmis Poliția.

Un caz asemănător s-a petrecut şi în Oradea. Acolo, un tânăr în vârstă de 29 de ani a alergat pe străzi gol pușcă. Oamenii legii au intervenit, iar bărbatul a fost internat la psihiatrie. Incidentul s-a petrecut duminică seară.

„S-a deplasat la faţa locului o patrulă de la Poliţia Municipiului Oradea. Bărbatul a fost identificat, este un orădean de 29 de ani şi prezenta o stare vădită de confuzie. Acesta a fost transportat şi internat într-un spital de specialitate din municipiul Oradea”, a precizat purtătoarea de cuvânt a Poliţiei Bihor, comisar şef Alina Fărcuța, potrivit ebihoreanul.ro.

Citeşte şi Fulgy, declarații cu lacrimi în ochi: „Ajungeam la pușcărie, ori la spitalul de nebuni, ori omoram pe cineva”. VIDEO