Poliţist lovit cu o furcă în timp ce încerca să aplaneze un conflict între mai multe persoane

Un poliţişt din judeţul Neamţ a fost rănit vineri seară, fiind lovit cu o furcă în timp ce încerca să aplaneze un scandal între mai multe persoane. Oamenii legii au folosit un spray lacrimogen, dar şi armamentul din dotare, trăgând un foc de avertisment în plan vertical.

11 aug. 2018, 06:41
Poliţist lovit cu o furcă în timp ce încerca să aplaneze un conflict între mai multe persoane

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie Neamţ, poliţiştii au fost sesizaţi vineri seara prin apel la 112 că în localitatea Mărgineni este un scandal între cinci bărbaţi, iar la faţa locului a mers un echipaj.

Trei dintre bărbaţi au continuat să fie agresivi şi să se lovească între ei şi în prezenţa poliţiştilor, iar pentru a-i despărţi poliţiştii au folosit sprayul lacrimogen, reuşind încătuşarea a doi dintre agresori. Atunci, cel de-al treilea, în vârstă de 35 de ani, din Mărgineni, a luat o furcă cu care l-a lovit în cap pe unul dintre poliţişti. În acel moment, a fost tras un foc de avertisment în plan vertical, bărbatul fiind imobilizat. Scandalul a fost aplanat după intervenţia luptătorilor SAS.

Cele cinci persoane care au participat la scandal au fost duse la sediul Poliţiei Piatra Neamţ pentru audieri. Două dintre acestea sunt cercetate pentru loviri şi alte violenţe, iar bărbatul care a agresat poliţistul este anchetat pentru aceeaşi infracţiune, dar şi pentru ultraj.

Poliţistul rănit a fost dus cu ambulanţa la spitalul din Piatra Neamţ, el fiind în afara oricărui pericol şi nefiind nevoie de internarea sa.

Citeşte şi Veste proastă pentru poliţistul care a intervenit în răfuiala stradală a romilor, în Neamţ. Vezi ce riscă să păţească pentru fapta sa