Poliţist mort într-un accident cumplit lângă Palatul Parlamentului. A intrat cu motocicleta într-o maşină

Un accident cumplit a avut loc, joi seară, lângă Palatul Parlamentului din Bucureşti. Un poliţist în vârstă de 30 de ani a murit după ce a intrat cu motocicleta într-o maşină.

25 feb. 2021, 20:58
Poliţist mort într-un accident cumplit lângă Palatul Parlamentului. A intrat cu motocicleta într-o maşină
Poliţist mort într-un accident cumplit lângă Palatul Parlamentului. A intrat cu motocicleta într-o maşină

Poliţist mort într-un accident cumplit lângă Palatul Parlamentului. Tânărul în vârstă de 30 de ani era agent șef-adjunct de poliție în cadrul Brigăzii Rutiere.

Poliţist mort într-un accident cumplit lângă Palatul Parlamentului

Citeşte şi Tragedie pe şosea. Un fotbalist de 38 de ani şi-a găsit sfârşitul într-un accident pe autostradă

Accidentul s-a petrecut, joi seară, în centrul Bucureştiului. Potrivit primelor informaţii, motociclistul în vârstă de 30 de ani a mers cu motocicleta pe o roată. Acesta nu a mai putut să oprească la semafor și a intrat violent într-o altă mașină, care circula din sens opus.

„În jurul orei 18.56 Brigada Rutiera a fost sesizată prin apel 112 cu privire la producerea unui accident rutier care a avut loc pe bd.Libertății. Conducatorul unui autovehicul care circula pe bd.Libertății dinspre bd. Unirii a intrat în coliziune cu un motociclist.

În urma accidentului rutier a rezultat decesul motociclistului după ce în prealabil au fost efectuate manevre de resuscitare.

Se efectuează cercetarea la fata locului în vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor și condițiilor producerii accidentului rutier. Conducătorul autovehiculului a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind 0.

Traficul în zona producerii accidentului este restricționat pe parcursul efectuarii cercetării la fata locului”, precizează Brigada Rutieră.

Citeşte şi Accident în Iaşi. O cântăreaţă a fost la un pas să îşi piardă viaţa, după ce şi-a făcut BMW-ul praf

Poliţistul în vârstă de 30 de ani era agent șef-adjunct de poliție în cadrul Brigăzii Rutiere. Tânărul se afla în timpul liber, cu motocicleta personală, în momentul în care a intrat în coliziune cu un autovehicul.