Polițist plecat cu nevasta „la produs” în Germania. Înregistrări explozive cu martorul cheie

Florin Dumitrescu, zis Teddy, agent în cadrul IPJ Giurgiu, și-a luat concediu fără plată pentru a-și însoți soţia, prostituată, la treabă în străinătate. Omul legii a ”picat pe înregistrări” într-un dosar de prostituție internațională unde vizată este rețeaua condusă de Alex ”Briliant”, un interlop din Târgu Jiu. România TV a găsit martorul-cheie din dosar.

15 iun. 2021, 23:06
Polițist plecat cu nevasta „la produs” în Germania. Înregistrări explozive cu martorul cheie
Polițist plecat cu nevasta "la produs" în Germania. Înregistrări explozive cu martorul cheie

Polițist plecat cu nevasta „la produs” în Germania. Florin Dumitrescu este agent în cadrul IPJ Giurgiu şi se pare că este implicat într-o reţea de prostituţie internaţională. Acesta şi-ar fi luat concediu fără plată pentru a-şi însoţi soţia la treabă, în Germania.

Polițist plecat cu nevasta „la produs” în Germania

România TV prezintă înregistrări explozive cu un martor cheie din dosar.

„Sunt martoră într-un dosar de prostituție, inclusiv cu minore, la Târgu Jiu, în cazul lui Alex zis Briliant. Am lucrat la el, în Germania, acolo l-am cunoscut și pe Teddy și pe soția lui. A fost și el acolo, știu că și-a luat concediu o lună de zile de la muncă. Acolo știu că făcea anumite drumuri pentru Alex, aduna bani de la femei, le mai muta, cât a fost acolo știu că și-a luat și o mașină. După ceva timp știu că Teddy s-a certat cu soția lui, a bătut-o, i-a luat hainele, n-a vrut să i le mai dea, ea s-a dus la Poliție, a făcut o plângere dar nu s-a făcut nimic în cazul acesta. Teddy încă lucrează în Poliție, încă are arma la el”, a povestit martorul cheie.

Într-o înregistrare audio, polițistul Teddy recunoaște că și-a însoțit nevasta în Germania și-i mulțumește unui apropiat pentru detaliile pe care acesta i le oferă din dosar.

Discuţie între poliţistul Teddy şi prietenul său

– Tu știi că și tu ai un dosar?

– Știu, mă!  E vorba de un dosar penal de prostituție internațională.

– Ai unul aici, la Interne, la voi, te-a ținut fără armă…mai ai unul la București. Ești tu, ”Haleală”, nevasta lui ”Haleală”, ea e băgată în declarație, ați făcut turneu.. Unul de la Târgu Jiu, Alex, tac-su, încă două femei, sunteți vreo 11 sau 12 în dosar! Dar sunteți așa: că se mergea din hotel în hotel, că nu răspundeau femeile la telefon, răspundea un bărbat la telefon și lor le transmitea doar momentul în care le venea clientul la hotel, nume de hoteluri, recepții date… Ai înțeles?

– Da, mă! Îți mulțumesc pentru detalii!

– Dacă Alex ăla riscă 6-7 ani, la tine condamnarea sare de 12, fiindcă tu ești activ polițist!  Ea a declarat că tu ai fost cu ea acolo!

– Lasă, mă! Că am fost cu ea acolo, am fost! Dar ei știu că eu am fost în Germania o lună de zile!  Eu mi-am luat o lună concediu fără plată și am plecat în Germania! Din cauza ei mai cad și alți!

Polițistul Florin Dumitrescu, zis Teddy, s-a blocat atunci când a fost abordat de echipa România TV.

Citeşte şi Sexy-peremista Ancuța Cârcu ar face parte dintr-o reţea de prostituţie. Procurorii cer arestarea sa

Discuție Reporter- Polițist
– Ai fost în Germania cu ea?

– Eu…

– Știai că e prostituată?

– ?

– Vezi că Alex de la Târgu Jiu a dat toate declarațiile posibile și imposibile!

– Nu știu, domnule, nimic!

– ”Haleală”, nevasta lui ”Haleală”… ați fost horă mare! Șefii tăi… ce le-ai făcut să te țină în spate până acum? Să-ți duci nevasta la produs?Ce-ai făcut în Germania? Cu ce bani ți-ai luat mașină?

Biroul de presă al Inspectoratului Județean de Poliție Giurgiu confirmă faptul că de peste un an și jumătate se fac cercetări într-un dosar penal pentru violență în familie, dar că nu s-a impus emiterea unui ordin de protecție. Nimic, însă, despre escapada în Germania a polițistului care și-a însoțit la muncă soția prostituată. Alex Briliant, proxenetul care a condus rețeaua de prostituate, a ajuns vedetă după o aroganță filmată și postată în mediul virtual, interlopul adunând banii de pe jos cu mătura și fărașul.

Citeşte şi Proxeneţi români, asociaţi celebrei grupări Hells Angels. DIICOT a trimis în judecată 30 de persoane, între care şi pe Alex Bodi, fostul soţ al Biancăi Drăguşanu