Poliţistă de la DGA găsită moartă în faţa blocului în care locuia. Tragedie în Capitală

Descoperire șocantă în Capitală! O polițistă de la Directia Generala Anticoruptie a fost gasită moartă în faţa blocului în care locuia. Anchetatorii au deschis o anchetă pentru a stabili împrejurările în care s-a petrecut tragedia.

07 iul. 2021, 11:17
Poliţistă de la DGA găsită moartă în faţa blocului în care locuia. Tragedie în Capitală
Poliţistă de la DGA găsită moartă în faţa blocului în care locuia. Tragedie în Capitală

Poliţistă găsită moartă în faţa blocului în care locuia. Este vorba despre o femeie în vârstă de aproximativ 50 de ani, care lucra de opt ani în cadrul Direcţiei Generale Anticorupţie.

Poliţistă găsită moartă în faţa blocului

Oamenii legii au fost anunţaţi prin apel la 112 că în faţa unui bloc din Capitală a fost găsită o femeie moartă. La faţa locului au ajuns imediat poliţiştii criminalişti care au început o anchetă. Potrivit primelor informaţii, femeia s-ar fi aruncat de la etaj.

”În această dimineață, prin apel 112 Direcția Generală de Poliţie a Municipiului București a fost sesizată cu privire la faptul că pe o stradă din sectorul 3 se află decedată o femeie, posibil precipitată de la mare înălțime.

Cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri – Biroul Morți Supecte și Ucideri din Culpă, în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care s-a produs decesul.

Trupul neînsuflețit va a fost ridicat și transportat la INML în vederea efectuării necropsiei”, arată Poliția Capitalei

Oamenii legii au găsit pe masa din sufragerie un bilet de adio de cinci pagini, în care şi-a cerut iertare de la fratele său, plecat în străinătate, dar şi de la mama sa, aflată în Republica Moldova. De asemenea, poliţista a lăsat uşa apartamentului deschisă. Înainte de a se sinucide, femeia a făcut curăţenie în casă.

În acest caz a fost deschisă o anchetă pentru moarte suspectă.

Femeia era necasatorita, nu avea copii şi locuia singura într-un bloc din Capitală.

Citeşte şi Incident şocant la Bacău: Un copil a căzut de la etajul doi, iar mama lui s-a aruncat imediat după el

Tragedie în Cluj. O femeie a murit după ce a căzut de la etajul opt al unui bloc

O femeie în vârstă de 37 de ani a murit după ce a căzut de la etajul opt al unui bloc. Medicii sosiţi la faţa locului au încercat să  resusciteze pe femeie timp de o oră, însă toate eforturile au fost în zadar.

„Solicitarea pentru intervenția pompierilor a fost înregistrată în jurul orei 05.40, iar la fața locului au găsit o femeie, în vârstă de 37 de ani, întinsă pe jos, în stare de inconștiență și fără semnale vitale”, informează ISU Cluj.

Încă nu se ştie dacă a fost o sinucidere sau un accident. Autorităţile au deschis o anchetă în acest caz pentru a stabili împrejurările în care s-a petrecut tragedia.

Poliţiştii au deschis dosar penal pentru ucidere din culpă.

Citeşte şi Incident grav în Cluj. Un bărbat a murit după ce a căzut de la etajul 10