Poliţişti amenintaţi şi loviţi cu parul în Gorj. Scandalagiul, pus la pământ de patru agenţi

Un bărbat a fost imobilizat de patru poliţişti, după ce i-a ameninţat cu parul şi a lovit o autospecială de Poliţie în satul Cîrbeşti, comuna Drăguţeşti din judeţul Gorj.

06 sept. 2021, 11:03
Poliţişti amenintaţi şi loviţi cu parul în Gorj. Scandalagiul, pus la pământ de patru agenţi

Imagini cu mai mulţi poliţişti amenintaţi şi loviţi cu parul au fost publicate de Sindicatul Europol, pe pagina de Facebook. Poliţiştii din Gorj au intervenit duminică în cazul unui conflict de familie.

Furios peste măsură, un bărbat de 52 de ani şi-a ameninţat cu moartea rudele şi poliţiştii pe care nu a ezitat să-i atace cu un „obiect contondent din material lemnos”.

Citeşte şi: Dosar penal în cazul accidentului de la Raliul Iaşiului. Poliţiştii vor să afle de ce a murit Adrian Răspopa

Individul a lovit cu parul chiar şi maşina de Poliţie venită la faţa locului. În imaginile publicate de sindicatul Europol se vede cum agresorul i-a ameninţat pe poliţişti. Agenţii au reacţionat, folosind spray lacrimogen. La un moment dat, unul dintre poliţişti s-a împiedicat, iar colegii lui au intervenit și l-au imobilizat pe agresor.

Bărbatul care i-a ameninţat pe poliţişti s-a ales dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de violență în familie și ultraj.

 

„Cu siguranță vor exista voci care vor spune că de ce nu au folosit armamentul din dotare. Nimic mai simplu, pentru faptul că legislația incidentă nu îi poate ajută, colegii noștri fiind acuzați de cele mai multe ori că raportul de forțe folosit, nu impunea folosirea acestuia”, au precizat reprezentanţii Europol.

Citeşte şi: Sindicatul Poliţiştilor Europol, mesaj pentru Bode, după ce tavanul unei secţii de Poliţie a căzut peste un birou: „Domnule ministru, raportăm: NE CADE TAVANUL ÎN CAP!”