Poliţişti atacaţi cu o furcă şi o bâtă în timpul unei intervenţii în Iaşi. Polițiștii au tras cu pistolul pentru a linişti un scandalagiu

Scandal incredibil într-o localitate din Iași! Polițiștii au fost atacați cu o furcă și o bâtă de un bărbat. Oamenii legii au tras cu pistolul pentru a-l liniști pe scandalagiu.

12 aug. 2022, 10:23
Poliţişti atacaţi cu o furcă şi o bâtă în timpul unei intervenţii în Iaşi. Polițiștii au tras cu pistolul pentru a linişti un scandalagiu

Un bărbat din satul Osoi, comuna Comarna, a fost reţinut pentru 24 de ore după ce a lovit cu bâta un polițist dintr-o patrulă. Agresorul a luat apoi o furcă cu care i-a atacat pe poliţişti.

Totul s-a întâmplat după ce un localnic din Comarna a sunat la poliție și s-a plâns că vecinul său face gălăgie și nu poate vorbi cu el deoarece este violent. O patrulă formată din doi polițiști de la Secția Rurală Răducăneni au mers la casa scandalagiului unde acesta asculta manele la volum maxim.

Citeşte şi: Durere mare în Bascov, unde o familie întreagă a fost ucisă. Trei dintre victime sunt conduse astăzi pe ultimul drum

Bărbatul era singur acasă iar când a fost chemat la poartă de către polițiștii din patrulă, acesta a început să înjure. A pus mâna pe o bâtă și l-a lovit pe unul dintre polițiști. Agentul a barat lovitura cu bastonul din dotare însă a fost lovit la o mână.

Apoi, scandalagiul a intrat iar în curte de unde a luat și o furcă, a ieșit iar la poartă şi a început să-i ameninţe pe poliţişti, potrivit ziaruldeiasi.ro.

Citeşte şi: Cazul Caracal. Ce s-a întâmplat cu operatoarea de la 112 cu care a vorbit Alexandra Măceşanu. S-a aflat abia acum

Poliţiştii au reacţionat imediat. Au tras cu pistolul în aer, somând-ul pe scandalagiu să lase armele jos. Bărbatul a lăsat bâta și furca, iar polițiștii l-au încătușat. Bărbatul a fost internat la Spitalul de Psihiatrie Socola pentru a fi expertizat.