Poliţişti atacaţi şi pietre şi bătuţi cu poşetele în cap. Scene incredibile în Vaslui

Doi poliţişti din judeţul Vaslui au fost atacaţi cu pietre, unul dintre ei fiind chiar bătut cu poşetele în cap, de două femei. Scenele incredibile s-au petrecut după ce maşina în care se aflau cele două a fost oprită în trafic de oamenii legii.

02 sept. 2021, 12:40
Poliţişti atacaţi şi pietre şi bătuţi cu poşetele în cap. Scene incredibile în Vaslui
Poliţişti atacaţi şi pietre şi bătuţi cu poşetele în cap. Scene incredibile în Vaslui

Poliţişti atacaţi şi pietre şi bătuţi cu poşetele în cap. S-a întâmplat în localitatea Murgeni din judeţul Vaslui, după ce oamenii legii au oprit în trafic o maşină în care se aflau trei persoane de etnie romă.

Poliţişti atacaţi şi pietre şi bătuţi cu poşetele în cap

Scandalul a început după ce poliţiştii au cerut actele maşinii, iar unul dintre ei a observat că ceva nu era în regulă. În momentul în care au vrut să aplice măsurile legale, cele două femei din maşină au început să-l lovească pe unul dintre poliţişti cu genţile în cap. Oamenii legii au încercat să le potolească pe cele două femei cu ajutorul unui spray paralizant. În acel moment, atât femeile, cât şi bărbatul care se aflau la volan au fugit, însă au început să arunce cu pietre în poliţişti.

Autospeciala a fost grav avariată.

Citeşte şi Scene şocante în Craiova. Doi polițiști au fost bătuți pe stradă de un şofer VIDEO

Oamenii legii au deschis un dosar penal pentru ultraj, iar cele două femei și bărbatul de la volan au fost reținuți pentru 24 de ore. Pe  2 septembrie cei trei vor ajunge în faţa judecătorului şi vor fi pedepsiţi potrivit legii, scrie vremeanoua.ro. 

Acesta nu este primul caz în care poliţiştii din Murgeni au fost agresaţi. Reamintim că la sfârşitul lunii martie, o patrulă de ordine publică a Poliției orașului, formată dintr-un polițist și un polițist local, a depistat un  adolescuent în vârstă de 16 ani care nu respecta măsura preventivă a arestului la domiciliu.

În momentul în care membrii echipajului au încercat să-l conducă la sediul Poliției, aceştia au fost agresați de mai multe persoane prezente la fața locului. Polițistul a fost evaluat și a primit îngrijiri medicale de la un echipaj de ambulanță solicitat la fața locului. Persoana depistată a fost condusă la sediul Poliției orașului Murgeni. Și în această cauză a fost sesizat Parchetul de pe lângă Judecătoria Bârlad, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ultraj, fiind efectuate cercetări pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

Citeşte şi Poliţişti înjuraţi şi ameninţaţi cu toporul de un hoţ de lemne. Agresorul a fost prins