Poliţişti fără mască şi aglomeraţie la examenul auto în Sibiu. Agenţii au fost „sancţionaţi cu avertisment”

Examenul auto de joi, 29 octombrie, la Sibiu s-a desfăşurat cu încălcarea normelor anti-COVID. Poliţiştii examinatori nu au purtat mască şi nu a fost respectată distanţarea fizică, după cum a susţinut mama unui tânăr care a susţinut proba practică. Chiar dacă au încălcat regulile, poliţiştii s-au ales doar cu un avertisment, relatează Oradesibiu.ro.

RomaniaTV.net
30 oct. 2020, 21:36
Poliţişti fără mască şi aglomeraţie la examenul auto în Sibiu. Agenţii au fost „sancţionaţi cu avertisment”

Femeia din Sibiu a mărturisit că niciunul dintre poliţişti nu a purtat mască de protecţie, înainte de a-i repartiza pe cei care urmau să susţină examenul auto.

„Era multă lume, cred că vreo 100 de oameni și aproape nimeni nu respecta distanța socială și nu purta mască. Instructorul băiatului mi-a zis să stăm în mașină dacă ne este teamă de virus și așa am făcut, am așteptat în mașină până au venit examinatorii cu listele. Când au auzit ca au ajuns examinatorii, toți care erau în parcare și-au pus masca pe față și s-au îngrămădit lângă examinatori, eram om lângă om, deci ce să mai zic de distanța de 1,5 metri”, a precizat ea.

Incidenţa cazurilor COVID-19 la o mie de locuitori creşte Capitală. Încă NOUĂ judeţe în SCENARIUL ROŞU

Cu toate că au încălcat normele sanitare de prevenire a răspândirii noului coronavirus, poliţiştii s-au ales doar cu un avertisment din partea conducerii.

„În urma reclamației primite cu privire la faptul că examinatorii din cadrul Serviciului de Permise și Înmatriculări Sibiu, nu au purtat mască de protecție la momentul repartizării candidaților, pentru fiecare examinator, am sesizat la rândul nostru instituțiile abilitate să efectueze controale, iar în urma verificărilor examinatorii au fost sancționați cu avertisment. La nivelul serviciului s-a refăcut instructajul astfel încât examinatorii să se asigure că se respectă distanțarea fizică, iar masca de protecție se va purta în mod obligatoriu de către toți cei prezenți”, a afirmat Andreea Ștefan, purtătorul de cuvânt al Prefecturii Sibiu, instituția în subordinea căreia se află Direcția Regim Permise Auto, conform oradesibiu.ro.

Un spital din România are paturi ATI goale. Explicaţie incredibilă, unitatea este în renovare


loading...