Poliţişti bătuţi cu pumni, lopeţi şi sticle şi ameninţaţi cu moartea de un grup de romi cărora le-au stricat petrecerea

Un scandal monstru a avut loc weekendul trecut, pe strada Șezătorii din cartierul arădean Checheci, lăsându-se cu o bătaie în toată regula, potrivit specialarad.ro. Un grup de 15-20 de persoane de etnie romă au încins o petrecere în mijlocul străzii, cu muzică și mult alcool.

RomaniaTV.net
14 apr. 2020, 05:10
Poliţişti bătuţi cu pumni, lopeţi şi sticle şi ameninţaţi cu moartea de un grup de romi cărora le-au stricat petrecerea

Vecinii au alertat Poliţia, iar la faţa locului s-au deplasat, iniţial, un poliţist şi un jandarm. Petrecăreţii au devenit agresivi la vederea oamenilor legii, înjurându-i şi chiar bruscându-i pe cei doi. Totul a culminat cu o bătaie în toată regula, bătaie în care poliţistul şi jandarmul au fost luați la pumni şi picioare, unul dintre ei fiind lovit și cu o lopată și tăiat cu o sticlă.

Între timp, la fața locului au ajuns și alți colegi de-ai celor doi oameni ai legii, aceștia reușind să-i imobilizeze pe trei cei mai agresivi petrecăreţi și să-i ducă la secția de Poliție. Potrivit sursei citate, odată ajunşi la secţie, romii au continuat să înjure şi chiar să-i ameninţe cu moartea pe poliţişti.

La ce trebuie să se aştepte românii plecaţi la cules de sparanghel sau căpşuni: „10, maxim 12 ore de muncă pe zi”

Romii scandalagii au fost reținuți pentru 24 de ore și amendați pentru mai multe încălcări ale legii, printre care și pentru încălcarea Ordonanțelor Militare. Totodată, acestora le-au fost întocmite dosare penale pentru ultraj și, cel mai probabil, urmează să fie arestați preventiv.