Focar de coronavirus la Poliţia Timiş. Serviciul Rutier este cel mai afectat

În total, 22 de polițiști din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Timiș au fost confirmați cu coronavirus. Dintre aceștia, 13 se află în izolare la domiciliu, iar 16 sunt de la Serviciul Rutier, conform reprezentanților Poliției Timiș.

RomaniaTV.net
15 aug. 2020, 15:02
Focar de coronavirus la Poliţia Timiş. Serviciul Rutier este cel mai afectat

Conform Poliției Timiș, la nivelul inspectoratului au fost testați pozitiv cu noul coronavirus, până sâmbătă, un număr de 22 de polițiști, iar 13 se află în izolare la domiciliu. Dintre aceștia, 16 polițiști testați pozitiv și 4 polițiști aflați în izolare sunt din cadrul Serviciului Rutier.

Citește și: A rămas un singur poliţist neinfectat la Serviciul Rutier Timiş. Europol: „Pentru ministrul Vela, poliţiştii nu sunt în prima linie”

”Precizăm că Serviciul Rutier își desfășoară activitatea fără sincope. Pe lângă polițiștii rutieri din Timișoara, pot desfășura activități pe linie rutieră și polițiștii de ordine publică, cu aviz de poliție rutieră”, au transmis reprezentanții Poliției Timiș.

De altfel, Serviciul Rutier are un efectiv de 48 de polițiști. Spațiile unde își desfășurau activitatea polițiștii diagnosticați au fost igienizate, conform sursei citate.


loading...