A rămas un singur poliţist neinfectat la Serviciul Rutier Timiş. Europol: „Pentru ministrul Vela, poliţiştii nu sunt în prima linie”

Reprezentanţii sindicatului Europol au anunţat sâmbătă că a mai rămas un singur poliţist neinfectat la Serviciul Rutier Timiş. La nivelul I.P.J. Timiș, aproape 20 de poliţişti au fost depistați pozitiv cu noul coronavirus. În consecinţă, conducerea instituţiei este nevoită să cheme poliţişti din concediu.

RomaniaTV.net
15 aug. 2020, 11:28
A rămas un singur poliţist neinfectat la Serviciul Rutier Timiş. Europol: „Pentru ministrul Vela, poliţiştii nu sunt în prima linie”

„A rămas 1 singur polițist neinfectat la Serviciul Rutier Timiș

Deși, pentru ministrul Vela, polițiștii nu sunt „în prima linie” se pare că și noul virus îndrăznește să îl contrazică întrucât, la nivelul I.P.J. Timiș, în urma testării polițiștilor din cadrul Serviciului Rutier, au fost depistați pozitiv cu noul coronavirus un număr de aproximativ 19 polițiști”, au anunţat reprezentanţii sindicatului Europol.

Avertismentul lui Fauci despre pandemia de coronavirus. „Foarte mulţi vor muri. Numărul morţilor va fi uriaş”

Sindicaliştii au precizat că poliţiştii infectaţi cu noul coronavirus au fost fie internaţi, fie izolaţi.

„În urma depistării, colegii noștri au fost fie internați – cei ce prezentau simptome – fie izolați – cei asimptomatici, iar contactele lor directe, din rândul angajaților I.P.J. Timiș, au intrat în auto izolare la domiciliu și au făcut testul CoViD-19 așteptând rezultatul acestuia.

Ca urmare a rezultatelor obținute la testarea CoViD-19 șefii I.P.J. Timiș au fost nevoiți să cheme polițiști din concediu sau din libere pentru a putea asigura măcar evenimentele rutiere întrucât mare parte polițiștilor erau din cadrul Serviciului Rutier.

Le dorim tuturor polițiștilor confirmați însănătoșire grabnică, multă sănătate familiilor lor și dorim să tragem un semnal de alarmă pentru ministrul Vela și îi transmitem: „Deși tu nu știi, Noi suntem în prima linie!”, este mesajul Europol.

BILANŢ coronavirus 15 august România: 1.328 de noi cazuri, 50 de decese raportate în ultimele 24 de ore