Poliţiştii au făcut o descoperire incredibilă în Ilfov

O fabrică clandestină de condimente susceptibile a fi contrafăcute a fost descoperită de poliţiştii de investigare a fraudelor la o percheziţie efectuată în judeţul Ilfov.

RomaniaTV.net
31 oct. 2013, 11:39
Poliţiştii au făcut o descoperire incredibilă în Ilfov

Poliţiştii au descoperit 500 de kilograme de condimente care purtau pe ambalaje însemnele unei mărci cunoscute, dar şi utilaje pentru malaxarea produselor, o presă folosită la ambalare, precum şi mai multe recipiente la domiciliul unui bărbat din localitatea Glina.

Potrivit unui comunicat de presă emis joi de IPJ Ilfov, pe numele suspectului a fost întocmit dosar penal, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrafacere. Totodată, a fost ridicată în vederea expertizării întreaga cantitate de condimente descoperite iar utilajele au fost indisponibilizate, relatează Agerpres.

În baza unor informaţii deţinute, poliţiştii de investigare a fraudelor din cadrul IPJ Ilfov, cu sprijinul de specialitate al ofiţerilor DIPI, au efectuat joi o percheziţie la locuinţa unei persoane cu preocupări în domeniul contrafacerii de condimente.