Poliţiştii au ridicat maşina unei femei în scaun cu rotile din parcare unui supermarket

Exces de zel la Poliția Locală Constanța! Agenții au ridicat mașina unei femei în cărucior cu rotile pe motiv că nu avea legitimaţia de persoană cu dizabilităţi la vedere, în parbriz. Însă, maşina avea semn care indică dizabilitatea şi în faţă, şi în spate. Totul s-a întâmplat în parcarea unui supermarket. Superiorii polițiștilor au anunțat că fac verificări.

04 ian. 2023, 15:22
Poliţiştii au ridicat maşina unei femei în scaun cu rotile din parcare unui supermarket

Polițiștii locali din Constanța au ridicat, marți seară, mașina unei persoane cu dizabilități locomotorii din parcarea unui centru comercial. Femeia era în scaun cu rotile și era însoțită de un copil de circa trei ani. Maşina ei avea semnele corespunzătoare în parbriz și pe lunetă, dar femeia nu își pusese legitimația în geam.

Citeşte şi: Maşină spulberată de tren în Timiş. Şoferul a rămas încarcerat. Accident cu patru victime şi la Brăila

„Când am iesit din magazin am descoperit că nu aveam masina in parcare. Masina era parcata pe un loc destinat persoanelor cu dizabilitati. Este inmatriculata, adaptata persoanelor cu dizabilitati, are o adaptare special facuta. Am depasit semnelele, greseala noastra a fost ca nu am pus legitimatia ca suntem persoane cu dizabilitati”, a povestit  femeia la România TV.

Citeşte şi: Accident cumplit în Mehedinți! Trei mașini făcute praf. Sunt mai multe victime, printre care și un copil

Ca să îşi recupereze maşina, femeia a plătit 570 lei taxa de ridicare, şi asta deşi a prezentat documentele care atestă că are handicap şi avea dreptul să folosească acel loc de parcare.

Femeia căreia i-a fost ridicată maşina a reclamat fapta la Poliție.